facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Azor Bike

Azor Bike

Info

Welkom op de pagina.
Wij als Azor Bike zijn een fietsenfabriek en op deze pagina wordt je op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes.

Adres: Marconistraat 7a, 7903 AG Hoogeveen
Telefoonnummer: 0528-234567
Stad: Hoogeveen
Route: Marconistraat 7a
Postcode: 7903 AG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Azor PKW, Azor fietsen dealers, Azor elektrische bakfiets, Azor fiets Ameland, Azor fiets Marktplaats, Azor fiets lage instap, Azor vouwtandem, Azor elektrische fiets tweeling
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chamel BV Chamel BV 63 meter Top familie bedrijf met geweldige producten. Hardwerkende en eerlijke mensen.
Fastarshop.nl Fastarshop.nl 200 meter Slechte service heb op donderdag 3 februari bestelling geplaats er is 228,69 afgeschr...
Bukro Dakbedekkingen Bukro Dakbedekkingen 336 meter Denken met je mee in oplossingen, topbedrijf.
Warnders APK keuringsstation Hoogeveen Warnders APK keuringsstation Hoogeveen 423 meter Mijn vaste garage beweerde dat mijn auto welke ze zelf nog geen 9000 kilometer gelede...
TerraCarta BV TerraCarta BV 447 meter Altijd keurig werk
Chesterfield Nederland/België Chesterfield Nederland/België 506 meter Uitstekend geholpen en erg blij met mijn nieuwe bank!
Haayer verhuur Haayer verhuur 593 meter Afgelopen week een tent en toebehoren gehuurd bij Haayer verhuur. Enorm fijn bedrijf,...
Beltman GEA Farm Technologies Beltman GEA Farm Technologies 742 meter Waardeloos bedrijf, zoeken in de volledige verkeerde richting. Nodigen kandidaten uit...
JKS Group JKS Group 775 meter Mooi bedrijf zeer gedreven mensen
Meppelink Thuis In Warmte Meppelink Thuis In Warmte 795 meter Goed geholpen bij mijn klus.
Vossebeld vijvers Vossebeld vijvers 803 meter Folie besteld bij vossebeld, was snel geleverd en goede kwaliteit folie
schroevenxl.nl schroevenxl.nl 814 meter bestelling duurde heel lang, intussen niks van ze vernomen.
RaceTrailer.com RaceTrailer.com 854 meter Super bedrijf met mooie producten
TuinKeur TuinKeur 864 meter TuinKeur is geen kwaliteits keurmerk. Het voorziet in een platform met misleidende in...
R-fun R-fun 1 km Lekkere koffie
Tot uw dienst Tot uw dienst 1 km Tot uw dienst verzorgt presentatietrainingen, assertiviteitstrainingen, time-manageme...
Recensies
Ruim 7 jaar Zweeds bedrijf gehad met Azor huurfietsen die het zwaar tevoorduren kregen door grofzand en grintwegen nooit problemen daar door zeer populair bij de Zweden. Waar de Zweedse fietsen uit elkaar vielen van de slechte kwaliteit van o.a de velgen gingen de Azor fietsen als een speer. Heb zelf nog een Azor ex huurfiets waar ik nog dagelijks en mijn vakanties op rij zonder kosten.
In juni gloednieuwe fiets voor €900 gekocht. Week 1:gescheurde binnenband , doortrappende versnelling, zwaar fietsen, geen gang. Klachten bij zowel dealer en later Azor neergelegd. Reactie ligt niet aan fiets. Nu 2 mnd verder blijkt: achterrem werkte niet goed waardoor fietsen zwaar was. Terugnemen fiets geen optie...valt allemaal niet onder garantie... en zit nu met een waardelose fiets.
Ik ben nu 3/4e jaar in bezit van een Azor. Kosten circa 800 euro, op de website ronkende verhalen over drie keer gepoedercoate lak en op de fiets twee keer een sticker met de tekst "hufterproof". Wat een aanfluiting! De fiets staat onder een afdak, maar bij wind wordt hij af en toe nat. Op de lassen begon hij na een paar maanden al te roesten. Vanavond wilde ik naar huis fietsen, bleek na 3/4e jaar én een beurt bij de fietsenmaker de ketting al zo slap te staan dat hij er iedere 100 meter vanaf liep. Ook een aantal onderdelen viel letterlijk van de fiets doordat er een boutje is losgetrild. Wil je voor tegen de duizend euro een fiets kopen met een paar mooie claims van de afdeling markering en waarbij je iedere paar maanden alle schroefjes moet aandraaien, koop dan een Azor! Topkwaliteit stadsfietsen!
Zou een zeer degelijke fiets moeten zijn maar helaas na 2 maanden roest bij de trappers en stuurlager, trapper loopt aan, kettingkast rubber is kapot en zat vast tussen ketting. De eerste keer ketting spannen en de as van de spanner breekt af na een halve slag, absoluut geen kwaliteit. Mijn eerste 'duurdere' fiets en de minst degelijke fiets die ik tot nog toe heb gehad en ik kocht hiervoor altijd de goedkoopste uit een winkel, die bleven het wel goed doen.
Super sterke fietsen! Nu 10 jaar ervaring met Azor fietsen en zou geen andere meer willen. De kwaliteit van de frames en onderdelen is erg goed. Mijn fietsen staan helaas buiten maar dat kan je aan de fietsen nauwelijks zien. Enkele onderdelen zoals een ketting of standaard heb ik vervangen. Maar onderhoud aan deze fietsen is zeer eenvoudig en de kosten laag. Dus als je een fiets wilt die langer met je mee gaat kies dan voor een Azor. Sinds kort heb ik ook een Cargobike bakfiets.nl en die is net zo goed! Azor frames zijn gewoon supergoed.
Chauffeur van hun bakfietsen merk rijd zojuist tegen mijn spiegel aan. Doet hem niks rijd gewoon verder, gezien de meerdere slechte recensies lijkt me dit een zeer slechte onderneming.
Een sterkere fiets bestaat niet PUNT. Ik ben dealer en de recensies hier dat garantie gevallen niet vergoed worden is pure onzin. Azor is met garantie heel coulant. Ja en als er na 3/4 jaar roest optreed is dat meer een gebrek aan onderhoud of je fietsenmaker. Zelfs een Azor heeft onderhoud nodig en als dat goed uitgevoerd wordt roest een Azor nooit, veel is roestvrij staal op enkele kleine onderdeeltjes na die een goede fietsenmaker bij elk onderhoud behandeld.
Ik heb mijn Azor fiets inmiddels een jaar of 3 en hij doet het nog perfect. En dit terwijl de fiets redelijk intensief gebruikt eordt. Gemiddeld 100 km per week, 5000 per jaar, waarvan bijna de helft door het bos en over de heide zand! modder! In het weekend haal ik de weekboodschappen voor ons gezinnetje op de fiets grote fietstassen, extra robuuste bagagedrager Mjin slogan is: wat er niet op zit kan ook niet kapot gaan. Daarom: geen versnellingen, geen handremmen, maar simpele terugtraprem. De meest luxe onderdelen zijn een naafdynamo en de beste anti-lek banden die je kunt vinden. Licht werkt altijd, nog nooit een lekke band of andere panne gehad. Super!
Mijn Azor heb ik een jaar of tien met plezier gereden, maar van de kwaliteit had ik meer verwacht. Spatborden zijn compleet weggeroest, loopwerk is versleten. Robuust was hij wel, ik heb weinig mankementen gehad. Eerdere fietsen vielen in stukken bij normaal gebruik, deze bleef heel.
Azor is de beste fiets die er is een echte A kwaliteit heb al vele merken gehad maar Azor is mijn favoriet. Ook had ik n klein defect aan m n fiets dit is heel professioneel opgelost zonder enig probleem door Azor. Vind t raar om te lezen dat ze klachten niet serieus nemen maar ik ben perfect geholpen en de klacht was zo verholpen . Alleen maar positief Azor n echt klasse merk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid