facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Azcona Fotografie

Azcona Fotografie

Info

Fotografen Edward & Elke maken pure, intieme (bruids)fotoreportages vol details en echte emoties.
www.azconafotografie.nl



"Bruidsfotografie om bij weg te dromen -Een bruiloft is een aaneenschakeling van bijzondere momenten waar je nog heel lang van wilt nagenieten. Als wij jullie bruiloft fotograferen, zorgen we ervoor dat het de herinneringen worden die het meest dierbaar zijn.Twee bruidsfotografen met liefde voor vakmanschap en passie voor perfectie -Onze bruidsfotografie is lief, betrokken, vrolijk en professioneel. Jullie lach, jullie tranen van geluk, de liefste mensen om jullie heen… Wij zorgen ervoor dat alles prachtig op de foto komt te staan. En een beetje meer…"
Adres: Carpinistraat 81, 5665 HR Geldrop
Telefoonnummer: +31610642165
Stad: Geldrop
Route: Carpinistraat 81
Postcode: 5665 HR



op zoek naar gerelateerd: Christelijke bruidsfotografie, Loveshoot Eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Geldrop 52 weken Geldrop 52 weken 3 km Elke week een foto ergens in Geldrop betekent elke week op zoek naar het bijzondere i...
Recensies
Elke heeft foto's gemaakt van het event dat ik heb gegeven, Spreken met Impact LIVE. Ik ben er super blij mee! Elke weet perfect de juiste sfeer, setting en blik te vangen in haar foto's. Ze zijn eigenlijk nog mooier dan ik van tevoren had gehoopt! Als je op zoek bent naar een professionele fotograaf voor je event, kan ik je Elke meer dan aanbevelen!
Wij zijn ontzettend blij met de foto's van Edward en Elke. We hebben bewust gekozen voor twee fotografen, dit om ieder moment van onze grote dag goed vast te kunnen laten leggen. Edward en Elke hebben precies begrepen wat wij voor ogen hadden en juist de spontane en lieve kleine momentjes die je anders zou missen hebben zij kunnen vangen. Vanaf het begin tot het einde hebben ze oog voor detail gehad en is het contact heel prettig, professioneel en goed geweest. Een dikke 10!
Edward en Elke waren de perfecte aanvulling voor onze perfecte dag. Aan ieder aspect, zowel voorbereiding, dag zelf als nazorg wordt er oprechte en echte aandacht gegeven. Ze nemen de tijd om je als koppel te leren kennen, voelen naadloos aan welke verwachtigen je hebt van je foto's en nemen ook ruim tijd om samen met jou het uiteindelijke album samen te stellen. De foto's brengen ons steeds opnieuw naar onze prachtige dag en geven deze ook glansrijk weer. Voor de weddingshoot hebben we prachtige kunstzinnige foto's als resultaat. Een absolute aanrader!
Het eerste wat wij regelde voor onze bruiloft waren deze fotografen! Dit stond al lang op ons wensen lijstje. Meteen een gezellig gesprek gehad en alle opties doorgenomen. Allerlei goede ideeën op tafel. Maand voor de bruiloft een love shoot gedaan met het hele gezin. Zo fijn! Zo mooi!! Nu mega zin om de dag van onze bruiloft vast te laten leggen. In hun steil. Elke stelt je zo op je gemak achter de camera. Super enthousiast. Zeker aanrader. Fotos zijn prachtig. Stoer, echt, puur en soms zelfs kunst.
Elke en Edward zijn zulke lieve mensen en ook nog eens super goeie fotografen! Ik had er niemand anders bij willen hebben bij ons trouwfeest. We hebben ook onze love shoot en kraamraportage laten maken door hun en wauw wat een kwaliteit! Ze voelen ook aan als familie, zo fijn en lief. Zeker de moeite waard
In de voorbereidingen op onze bruiloft op 9 september kwamen wij Azcona Fotografie tegen. De foto’s en verhalen op hun website zorgden er meteen voor dat wij enthousiast werden. Na een appje kregen we meteen een reactie van Elke om een kennismaking in te plannen. Bij Elke en Edward thuis werd verteld hoe zij werken en hoe het resultaat eruit zag. Dat beviel ons zo goed dat we eigenlijk meteen wisten: dit gaat hem worden! Edward en Elke zijn zo ontzettend gepassioneerd en enthousiast over hun vak en dat merk je in alles wat zij doen. Als je een vraag stelt dan krijg je een heel uitgebreid antwoord. Ongeveer een jaar voor de bruiloft hebben wij een loveshoot gedaan, deels om gewend te raken aan op de foto staan en natuurlijk om te kijken wat voor foto’s er dan uit komen. Toen wij die foto’s zagen, waren we sprakeloos. Wat een topfoto’s! Ja, wij hadden zeker de goede keuze gemaakt voor onze bruiloft. In de weken voor de grote dag hadden we veelvuldig contact, over het weer, tips, de laatste puntjes en nog veel meer. En toen kwam de trouwdag zelf. Al vroeg waren ze bij ons en na de first look moesten we plots de plannen wijzigen, want het leek erop dat er slecht weer kwam. Heel soepel en flexibel gingen de plannen om, van een mooie tuin naar de kapel bij Willibrordhaeghe en zij lieten meteen merken dat het goed zou komen. De rest van de dag vloog voorbij, we hebben veel gelachen zeker ook met Edward en Elke en sloten de dag af met een intiem diner met onze gezinnen en een artiestenmaaltijd voor onze topfotografen. Niets was teveel gevraagd voor ze, ze wilden er alles aan doen om ons blij te maken. Een paar dagen later kregen we de eerste foto’s te zien: WAUW! Iedere dag kijken we terug naar onze foto’s en iedere keer beleven we de dag opnieuw. Het album is nog onderweg, maar wij zijn er van overtuigd dat dit het mooiste album is dat we ooit zullen krijgen. Elke en Edward heel erg bedankt voor jullie inzet, toewijding, enthousiasme en creativiteit. We raden jullie ieder bruidspaar aan en zullen nog veel contact blijven houden.
Wij hebben een mini love herfstfotoshoot gedaan met Elke van Azcona fotografie. Het was heel gezellig. Elke is een vriendelijk en warm persoon. Ze is professioneel, betrouwbaar, leeft zich goed in, heeft oog voor detail en voor jouw persoonlijke voorkeuren. Prachtige foto's waar we nog jaren met plezier naar zullen terugkijken!
Edward en Elke zijn super lieve en goede trouwfotografen. Ze hebben ons huwelijk erg mooi vastgelegd en daarvan ook een geweldig album gemaakt. Ze zijn erg betrokken, luisteren goed naar al onze wensen en denken ook goed mee. We kunnen ze aan iedereen aanraden!
Wat heeft Azcona fotografie onze dag prachtig vastgelegd. Precies zoals wij zijn, zonder opsmuk of poseren behalve dan bij de shoot uiteraard. Daarnaast hebben onze gasten het er nog steeds over hoe fijn ze de dag met hun hebben ervaren, ondanks dat sommigen er tegenop zagen om gefotografeerd te worden. Een echte aanrader deze fotograven, die ook nog eens onwijs lieve mensen zijn. Een aanwinst om erbij te hebben!
Wat een vakkundige, nauwkeurige, lieve fotografen! Zij hebben onze bruiloft heel mooi vast weten te leggen. Ook het samenstellen van het fotoboek was erg prettig. Elke en Edward nemen echt de tijd voor je en denken goed mee. Absolute aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid