facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AZAD DÖNER

Info

Azad Döner, biedt kwalitatieve, hygiënische en uitgebreide grill cuisine tegen de beste service en scherpste prijzen in Roermond en omgevingen!
Wilt u dit allemaal zelf ervaren, kom langs of bel snel 0475-781000!

Adres: Nassaustraat 61, 6043 EC Roer, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0475-781000
Stad: Roer
Route: Nassaustraat 61
Postcode: 6043 EC


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 22:00
Dinsdag: 11:00 - 22:00
Woensdag: 11:00 - 22:00
Donderdag: 11:00 - 22:00
Vrijdag: 11:00 - 23:00
Zaterdag: 11:00 - 23:00
Zondag: 13:00 - 22:00

Recensies
Echt de meest smerige kapsalon ooit gegeten hier!!! Zou het mijn hond nog niet eens willen geven. min 10 sterren..Eten: 1/5
Heerlijke dürüm kip en döner kebab gegeten. Ook de kip döner pizza is een aanrader. Super goed gevuld met lekker veel groenten. Alles wordt vers klaar gemaakt terwijl je wacht De service is super vriendelijk. Parkeren kan je voor de deur. Parkeren: Direct voor de deur is parkeergelegenheid.
Heerlijke broodjes döner en/of kip-döner. Lekkere friet, maar ook de durum en pizza's z goed van smaak. Daarnaast is de prijs/kwaliteitverhouding excellent. Parkeren is wel wat moeilijker druk & blauwe kaart zone, maar laat je hierdoor niet tegenhouden. Vriendelijke bediening, niet erg goed in Nederlands....maar dat neem je na het proeven op de koop toe. Vandaag weer bij Azad...heet, heet, heet, maar die medewerkers blijven vriendelijk...ook bij minimaal 45 graden. Complimenten.
De beste in de buurt! Altijd vers, vriendelijke bedieningEten: 5/5
Heerlijke pizza tegen een heel redelijke prijs. Telkens weer even vriendelijk. Bij grote bestellingen is het wel handig dat de bestelling even genoteerd wordt, anders sluipen er kleine foutjes in.
Een van de beste Döner die ik heb gehad, hele snelle service en over het algemeen een heel mooi pand en vriendelijk personeel zeker een aanrader.
Aardig personeel : heerlijk eten : Absoluut 5 punten !!!Eten: 5/5
Sorry maar, heb niks tegen syriers maar komop zeg een beetje klantvriendelijkheid. 2x naar binnen gelope en gelijk weer naar buiten. Personeel kijkt naar je net of ie je wil vermoorden. Een beetje glimlach aub. Een verbeterpunt aan de eigenaar die thuiszit
De friet is heel lekker omdat ze er een bepaalde kruiden over doen, de mensen zijn heel aardig.Eten: 5/5
Hier haal je met recht de beste kapsalon uit de omgeving.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid