facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ayers Rock

Ayers Rock

Info

Ayers Rock is niet alleen de heilige berg in Australië, maar ook hét activiteitencentrum voor Zoetermeer e.o. Zo divers als Australië is, zo divers zijn de activiteiten bij Ayers Rock!

Geschiedenis

Meer informatie via www.ayersrock.nl

Producten

Activiteiten die Ayers Rock aanbiedt:
Indoor:
- Abseilen
- Amazing Aboriginaljump
- Boogschieten
- Grottenparcours
- Klimmen
- Spinnenweb
- Sumoworstelen

Outdoor:
- Constructie-opdracht
- GPS-toch
- Oudoor Hindernisbaan (survivallen)
- Kanoën
- Klimmen
- Klootschieten
- Mijnenveld
- Vlotbouwen + varen
- Wandelpuzzeltocht

Workshops:
- Djembé
- Didgeridoo

Cursussen/lessen:
- Introductieles klimmen
- Basiscursus klimmen

Kinderfeestjes:
- Kids Adventure Trail (Outdoor Hindernisbaan)
- Kids Climbing Party (Klimmen + Amazing AboJump)
- Kids Superhero Training (sumoworstelen + grottenparcours)



"Adventure Valley beschikt over een geheel vernieuwd klimpark! Met 4 klimroutes tot wel 12 meter hoogte, meer dan 20 obstakels en 4 ziplines beleef jij avontuur op grote hoogte. Trotseer onze 17 meter hoge klimwand, kano of sup over de wateren van het Buytenpark of strijd tegen elkaar bij een van onze teambuildingsactiviteiten."
Adres: Buytenparklaan 14 , Zoetermeer 2717 AX, NL
Telefoonnummer: 079 323 0323
ln.kcorsreya@ofni
Stad: Zoetermeer
Route: Buytenparklaan 14
Postcode: 2717 AX


Openingstijden

Maandag: 10:00-22:30
Dinsdag: 10:00-22:30
Woensdag: 10:00-22:30
Donderdag: 10:00-22:30
Vrijdag: 10:00-22:30
Zaterdag: 10:00-19:00
Zondag: 10:00-19:00


op zoek naar gerelateerd: ayers rock australië, ayers rock australie, ayers rock australia, ayers rock uluru, ayers rock zoetermeer, ayers rock airport, ayers rock wiki, ayers rock resort
Recensies
Dit heet een kids/family escape room, en dat is ook wel zo, maar zou dit niet aanraden voor kinderen onder de 10 a 11 jaar. Er zijn te veel lees opdrachten en redelijk moeilijke puzzels, waardoor de jongere kids een tijd niks te doen hebben. Wij hebben dit met 3 kids 7,12,16 gedaan en als we alleen met de 12 en 16 jarige waren geweest was het een 4 ster beleving. De escaperoom is voornamelijk slotjes openmaken, dus verwacht niet al te spectaculaire zaken. Het is zeker geen enge / spannende escape room, dus wat dat betreft zeker wel geschikt voor de kids. We zijn "ontsnapt" in 40 minuten.
Goede instructie en begeleiding. 1ste verdieping van de 4, een goede training. Opmaat voor de overige verdiepingen.
Leuke activiteit, met een goede locatie. Je kan er van alles doen. Simpele uitleg over de catrol en de beveiliging en je kon aan de slag. Verschillende etages en veel plezier gehad!
Eerste indruk- appeltje eitje maar als je de hele route hebt doorgelopen weet jij niet meer hoe jij heetKids vonden geweldig! Ter herhaling vatbaar.
Bij Ayersrock/Snowworld Adventure Valley een kinderfeestje voir onze 9 jarige dochter geboekt. Zij heeft met zeven vrienden en vriendinnen een fantastische middag gehad. Met instructeur Etwar hebben zij de hindernisbaan bedwongen. Leuk te zien hoe hij de kids fanatiek begeleidde en iedereen mee kreeg en angst bij sommigen liet verdwijnen. Ze kregen er geen genoeg van. Aanrader!
Wat een Adventure , veiligheidsgordel aan en helm op, dan een goede uitleg en oefenen met het kliksyteem . Mijn kleindochter van 10 jaar heeft genoten van deze spannende klimpartij. Een avontuur opzich!
Ayers rock is een hele leuke plaats om je kinderfeestje te vieren! Leuke en gezellige instructeurs. Of een lekker avondje klimmen in de klimhal, genoeg routes voor beginners tot gevorderden. Of in de het voorjaar door de blubber crossen op het mountain bike parcours of lekker in het zonnetje Kanoën. Superleuk bedrijf, zeker een aan rader om een keer lang te gaan!
Ik was hier niet om te klimmen, maar voor een ouderavond van de opleiding van mijn zoon. Ik ben slecht ter been en de bijeenkomst was in een zaaltje boven. Er bleek geen lift te zijn. Ik moest mijn rolstoel beneden achterlaten en mij een trap ophijzen om de ouderavond bij te wonen. Erg vervelend. Verder geen info over de klimwand of kantine, want niet bezocht.
Ik vertelde van de week iemand dat ik de koffie bij Adventure Valley niet lekker vond. Degene antwoordde dat ze sinds kort een nieuwe koffiemachine hebben. Vandaag na een rondje over het MTB parcours een bakkie gedaan. Ik moet zeggen dat het er niet veel beter op is geworden. Dit was de GOORSTE koffie ooit. Dus als je lekker gaat klimmen of een andere leuke activiteit gaat doen, bestel een kopje thee of een glaasje frisje, aan de nieuwe koffiemachine moet nog flink worden gesleuteld.
Een mooi hoogte parcours en veilig. Fijne betrokken begeleiding. Ruime parkeer gelegenheid. Alleen jammer dat er geen echt terras is waar je wat kunt eten en drinken. De keuken werd verbouwd. Dus voor een volgende keer is er hoop ik wel eetgelegenheid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid