facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aydoner

Info

De lekkerste eethuis in Roermond en omstreken.
Hendriklaan 57 (tegenover Kapsalon Roman)
0475 - 24 50 65 bezorg & afhaallijn!

Adres: Hendriklaan 57, 6043BN Roermond
Telefoonnummer: 0475 - 24 50 65
Stad: Roermond
Route: Hendriklaan 57
Postcode: 6043BN



op zoek naar gerelateerd: Döner Roermond, Doner roermond centrum, Roermond Royal, Pizza Roermond, Shoarma Roermond, Beste Shoarma Roermond
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Istanbul Eethuis Istanbul Eethuis 249 meter Heerlijk eten!! Fijne bediening!!genieten voor eerlijke bedragen.
Recensies
Helaas als je aangeeft in de opmerkingen dat er iets niet op moet zitten gaat dit altijd fout, normaal werdt dit netjes opgelost maar na vandaag zal ik hier nooit meer bestellen, ik kreeg een kapsalon met daarin tomaten, normaal zou dit geen probleem zijn maar als je een allergie hebt wel. Dit keer was het een probleem want de kapsalon is ook duur voor het bedrijf maar niet 22 euro duur zoals de klant betaald. omdat ik de vork in de kapsalon had gestoken moest ik maar een nieuwe bestellen en opnieuw betalen, laterna in het telefoon gesprek wilde ze toegeven dat ze fout zaten en opnieuw eentje maken maar mijn zin in hun producten was al voorbij. Kwaliteit is allanger aan het dalen in dit bedrijf maar voorheen probeerde ze nog een oplossing te zoeken nu tegenwoordig is dat ook niet meer het geval. Helaas ben ik 22 euro lichter en heb geen avond eten kunnen eten, TLDR; SLECHTE SERVICE, GEEN OPLOSSINGSVERMOGEN en hartstikke duren prijzen. tot nooit meer !
Jarenlang vaste klant. Kwaliteit gaat steeds verder achteruit. Een maand geleden was een kleine kapsalon €11, nu al omhoog naar €12 voorheen €8. Bestel je een grote + €2 , zit er evenveel in als in een kleine. Bestel je extra toppings zitten ze de helft van de tijd niet er op, terwijl je er wel dik extra voor betaald €3 voor extra vlees.... Je kunt niet en je prijzen constant omhoog gooien maar minder eten leveren. Ze rekenen sinds kort ook €0,15 statiegeld voor blikjes... op import blikjes waar helemaal geen statiegeld op zit. Ik heb hier voorlopig de laatste keer besteld. Vind het heel jammer want het eten is best lekker en de bezorging is over het algemeen dik in orde. Maar ik ga niet méér betalen voor minder eten, en dan ook nog die praktijken van statiegeld incasseren op blikjes waar geen statiegeld op zit.
Ik ben niet tevreden!!! Vanavond bestelden we een pizza, die kwam na 60 minuten op het adres aan, niet alleen verbrand maar ook koud! Besprenkeld met veel saus om de verbrande te verdoezelen. . . . . we hebben ook een haar in de pizza gevonden!
Ik vind jullie de lekkerste! Heerlijke kapsalon hete kip en vandaag voor het eerst een broodje shoarma met ipv een pita broodje en Turks broodje besteld. Erg lekker! De bezorging gaat goed en super vriendelijk!
Voor de eerste keer daar. Leuke mensen, vriendelijk en heerlijk gegeten.Eten: 5/5
Super dat alles apart verpakt was, dus de friet, vlees en de salade. Op deze manier werd het geen klef gerecht. Vlees goed verpakt en goede hoeveelheid Pizza's waren ook erg lekker en goed belegd.
Bezorgtijden gemeld bij bestellingen op de website klopt niets van. Standaard wordt aangegeven dat het een uur duurt na dat je besteld hebt, maar meestal is het eten er in regio Roermond al binnen een half uur. Niets mis mee zou je zeggen, Maar hou rekening met 90+ minuten bezorgtijd op 'pizzadagen' en weekenden. Al 3x gehad dat het eten veel te laat was. Hoeft voor mij niet meer.
Altijd goed te eten, maar soms koud bij aankomst.
Gister avond eten besteld meer dan een uur te laat helaas maar goed. Volgende probleem is we zijn er heel erg ziek door geworden we liggen nu alle twee ziek op bed te overgeven en al.. heel jammer dit!!
Waarom is t gesloten als er open staat hier?Service: 1/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid