facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Axion Media

Axion Media

Info

Axion Media is een multi-mediaal design bureau. Gespecialiseerd in het vormgeven van webwinkels voor optimale conversie, alsmede logo en huisstijl design.

Geschiedenis

Axion Media is een multi-mediaal design bureau. Gespecialiseerd in het vormgeven van webwinkels voor optimale conversie, alsmede logo en huisstijl design. Wij zorgen samen met u voor een prachtig eindproduct. Of dit nu een nieuw logo, visitekaartjes, website of webwinkel is, voorop staat dat u tevreden bent.



"Axion Media is een multi-mediaal design bureau. Gespecialiseerd in het vormgeven van webwinkels voor optimale conversie, alsmede logo en huisstijl design. Wij zorgen samen met jou voor een prachtig eindproduct. Of dit nu een nieuw logo, visitekaartjes, website of webwinkel is, voorop staat dat jij tevreden bent."
Adres: Kleine Vos 11, 2692GE 's-Gravenzande
Telefoonnummer: 0622831884
Stad: 's-Gravenzande
Route: Kleine Vos 11
Postcode: 2692GE


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Axions media Heerenveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Allround Reclame Vormgeving en Fotografie Allround Reclame Vormgeving en Fotografie 948 meter De naam zegt het al!!
Raakreclame Raakreclame 1 km Altijd snel reactie!
Jong Business Marketing Jong Business Marketing 2 km Jong Business Marketing helpt beginnende ondernemers met het opstarten van een blog, ...
JFZ Trading JFZ Trading 2 km 2020
SocialMarc SocialMarc 3 km SocialMarc helpt ondernemers met het opzetten, uitbouwen en bijhouden van hun social ...
Recensies
Axion Media heeft voor mijn bedrijf de huisstijl verzorgd. Van stoepbord posters, koffiekopjes tot uitingen in mijn winkel. Ook diverse slogans die ik sindsdien gebruik. Zeker een aanrader!
Ervaren vakman die met enorm veel kennis en inzicht prachtige ontwerpen maakt. Heb een bedrijfslogo, trouw- en geboortekaarten en een reclamebord laten ontwerpen bij Axion Media. Behalve een paar eisen die ik had aan de genoemde opdrachten heb ik het verder open en vrij gelaten aan hem. Keer op keer werden de opdrachten boven verwachting afgerond.
Contact met Axion Media loopt erg soepel en snel, de ontwerper heeft maar een half woord nodig en voelt feilloos aan wat de wensen van de opdrachtgever zijn. Ik ben erg tevreden met de ontwerpen en beveel Axion Media zeer zeker aan. Sandy Ruis, Corpo-Vitalis
Enorm creatief en erg meedenkend in de achterliggende gedachtegang van ons logo. Richard toont enorm veel passie in zijn vak en met Axion Media heeft hij dit nu, alsook in het verleden herhaaldelijk laten zien. Het is enorm prettig om met iemand als Richard samen te werken. Hij denkt niet alleen 'out of the box' maar denkt ook richting toekomst. Absoluut een aanbeveling om mee samen te werken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid