facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Axent Notarissen

Axent Notarissen

Info

Axent Notarissen is gevestigd in Terneuzen en bedient zowel de zakelijke als de particuliere markt in heel Zeeland, met "axent" op Zeeuws-Vlaanderen.

Adres: Claushof 2, 4532 BB Terneuzen
Telefoonnummer: 0115617977
Stad: Terneuzen
Route: Claushof 2
Postcode: 4532 BB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Axent Notarissen medewerkers, Notaris SEGERS, Russische notaris in Nederland, Notaris Vlissingen, Voorhans terneuzen, Vacature kandidaat-notaris Zeeland, Notaris Zeeuws Vlaanderen, Notaris Zeeland
Recensies
Ik kan me niet vinden in de enkele mindere reviews. De 2 receptionistes hebben ons vrolijk en enthousiast ontvangen en daarna zijn we prima en kundig door de notaris geholpen. We komen zelf uit Goes, maar zijn op aanraden van een kennis naar Terneuzen gereden. Zou het de volgende keer weer doen!
Totaal 3 keer hier geweest voor koop en verkoop van huizen. Geen aangenaam personeel, komt arrogant over. Neem je telefonisch contact op ervaar je hetzelfde. Nee, zeker niet mijn keuze van notaris!
Zeer aangenaam kantoor, alles snel en accuraat behandeld. Ik ben zelf geholpen door mevrouw Sergeeva, een prettig persoon die goed de tijd neemt en alle vragen in duidelijke taal kan beantwoorden.
Een zeer prettig notariskantoor dat met kop en schouders boven de andere Zeeuws-Vlaamse kantoren uitsteekt. Goede service, vakkundige medewerkers en een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Fijn notariskantoor. TOP!!!.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid