facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Axender

Axender

Info

Axender

Geschiedenis

Wil jij ook folders bezorgen? Meld je aan bij Axender; dé folderverspreider met het grootste bereik!

Ons webcareteam is aanwezig tijdens kantooruren.

Adres: Fahrenheitbaan 1, 3439 MD Nieuwegein
Stad: Nieuwegein
Route: Fahrenheitbaan 1
Postcode: 3439 MD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HowardsHome HowardsHome 524 meter HowardsHome is gespecialiseerd in het verzamelen en verspreiden van nieuws op maat.
Promotiedames Promotiedames 2 km Je vindt onze promotiedames in winkelstraten, op stranden, tijdens een beurs en teven...
pen.nl pen.nl 2 km Al het nieuws over Nieuwegein vind je het eerst op www.pen.nl De Digitale Stad Nieuwe...
Nieuwegein-Nieuws Nieuwegein-Nieuws 3 km Op deze pagina kunnen Nieuwegeiners van alle wijken elkaar op de hoogte brengen van g...
Vegan Business Vegan Business 3 km Het laatste nieuws over vegan producten, trends en ondernemers. Wil jij bijdragen aan...
Recensies
sinds axender de bezorging heeft overgenomen van o.a. de ah en de kruidvatfolder hebben wij deze dus helemaal NIET meer ontvangen. tot dan toe kregen wij deze keurig via spotta en de post op tijd in de bus. Nu komt het dus ook uit dat wij al MAANDEN helemaal geen folders krijgen die we wel hadden moeten krijgen.Klagen bij axender heeft geen zin dit wordt compleet genegeerd. Ik vind dit alles een schande en het laat zien dan axender de consument en zeker de ondernemers die hun folders daar onderbrengen niet serieus neemt. Kan alleen maar hopen dat zowel ah als kruidvat hun folder bij iemand anders onderbrengt want dit is weggegooid geld!!!
De communicatie is belachelijk slecht. Ik heb een week gehad dat ik geen folders kreeg geleverd en ik probeerde erachter te komen hoe dat kwam, via de mail. Vervolgens werd ik gebeld en vertelde ze mij dat ik was ontslagen vanwege een negatieve controle test toevallig in die week. En ze bleven doodleuk volhouden dat de folders waren geleverd. De fouten die zij maken, moeten de bezorgers voor boeten blijkt. Hoe je het ze ook uitlegt, ze zullen altijd hun leveranciers geloven en niet de bezorgers. Ondankbaar.
Axender, jullie zijn als folderservice redelijk slecht qua communicatie voor een mediabedrijf. ironisch vind je niet, ook zijn de folders redelijk slechte kwaliteit, maar ja dat is ook logisch als je al je werknemers te weinig betaalt -_- zodra ik mijn folders binnenkreeg zag ik de bezorger ze uit de auto smijten, dus dat verklaart de kwaliteit. ook hebben jullie wel eens extra folders of folders later dan verwacht geleverd, natuurlijk vind ik dat niet erg. maar de volgende keer wel even een mailtje sturen :
Zoals al veel wordt gezegd, de communicatie is behoorlijk slecht. De werkgevers zullen nauwelijks ooit contact hebben. De kranten worden los terwijl sommige wijken juist wel al pakketten krijgen en al redelijk kapot bezorgd, waardoor de bezorgers weer de schuld krijgen van beiden de werkgevers en de mensen waar de kranten worden bezorgd. Je krijgt ook geen vergoeding voor het maken van jouw eigen pakketten i.p.v dat je zoals beloofd was een stapel van al in-elkaar-gezetten kranten en folders bezorgd krijgt. Folders worden zonder enige aandacht bezorgd en als ze kapot zijn, jammer dan; dan krijg jij de schuld! Dit was mijn eerste baantje ooit dus ik dacht dat het mogelijk mijn fout zou kunnen zijn, maar nadat ik nog een baan vond bleek dat de omstandigheden verschrikkelijk waren bij Axender. Als ik 0 sterren kon geven, vond ik dat alsnog teveel voor dit waardeloze bedrijf. Niet Aanbevolen!
Ik woon nu 3 maanden op mijn nieuwe adres. Hier heb ik een NEE/NEE sticker op mijn brievenbus geplakt. Nu heb ik ondertussen al 5 keer reclame ontvangen van jullie. Hier heb ik al 4 keer een telefonische melding van gemaakt maar niets lijkt te helpen. Ik ben het een beetje beu om telkens te moeten bellen. Ik heb helemaal geen zin in die bergen oud papier!
Slecht bedrijf het ia dat ik geen 0 sterren kan geven. Eerst geven ze plasticen folders doe goed werkten maar daarna gaven ze ineens extra folders die ik er zelf moet insteken en papieren Folders die snel nat worden en als er een beetje wind staat vliegt alles weg! Vieze oplichters!!
Dit zijn oplichters. Eerst mailen ze me of ik hun folders wil sealen en ik zou dan per maand 960 euro betaald krijgen, en dan sturen ze dat ik al me persoonsgegevens moet geven zoals id kaart kopie voor en achter, en me bankrekening. En daarna moet ik 1 cent overmaken, maar ze zeggen verder niks meer, en nu is hun email ineens verdwenen, en verwijderd ?? Trap hier niet in mensen!!!!
Mijn zusje heeft daar gewerkt voor 4/5 weken nooit betaald gekregen wat een rot bedrijf. Ik zou er niet gaan werken! Je moet op zaterdag en zondag leveren ik heb ze nooit op zaterdag gekregen altijd op zondag waardoor k maar 1 dag de tijd had
Al maanden geen AH folder gehad. Al diverse malen dit via hun website gemeld. Maar geen enkele reactie hierop. Gezien alle klachten snap ik Albert Heijn niet dat zij zaken doen met dit bedrijf.
Helaas geen nul ster kunnen geven. Al maandenlang geen AH folder meer gezien en reageren ook niet op mijn klachten via hun website. AH doe er wat aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid