facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AW Beauty School

AW Beauty School
"AW Beauty School al 15 jaar een begripIn Almere. ‘Groot geworden door klein te blijven’. Nagelstyling opleidingen zit ons in het bloed en doen we met hart en ziel. Nog steeds vinden wij het leuk om te zien dat leerlingen na de opleiding een salon gaan beginnen. Het kan natuurlijk ook alleen hobby blijven en alleen maar om je eigen nagels te doen. Maar belangrijk is dat je de do en don’ts leert in de praktijk. Make-up zal altijd één van mijn grote liefdes blijven! Alles vind ik leuk van lipstick tot blush of oogschaduw. Maar belangrijk is dat je weet hoe je het aanbrengt. Ja, de technieken! Misschien alleen de basis of de allround visagie opleiding. Je kunt het ook combineren met de schoonheid.Liefs Wendy"
Adres: Remmingweg 8B , Almere Buiten 1332 BE, NL
Telefoonnummer: 06 29340403
Stad: Almere Buiten
Route: Remmingweg 8B
Postcode: 1332 BE



op zoek naar gerelateerd: Nagel Almere, M nails Almere, Pink Gellac cursus, Nagelstyliste opleiding Noord-Holland, Nagelstyliste opleiding Rotterdam, Acryl nagel cursus Amsterdam, Allround nagelstyliste opleiding Utrecht, Nagelopleidingen
Recensies
Superfijne training gehad bij Wendy! ik heb een basistraining Gellac gevolgd en heb ontzettend veel tips en technieken geleerd om een beter resultaat te halen. Ze heeft veel kennis van zaken, werkt zeer klantgericht, maar is tegelijkertijd een zeer sociale en enthousiaste persoonlijkheid. Het is niet alleen erg leerzaam maar ook echt een plezier om bij haar een training te volgen! Echt een aanrader.
Topdag gehad bij Wendy! Het was een leerzame én gezellige dag. Ook heel geschikt voor dames zoals ik, die gellak voor eigen gebruik beter onder de knie willen krijgen. Ik krijg veel complimenten over m'n nagels en het blijft eindelijk lang/netjes zitten.
Geweldige cursus, elke cent dubbel en dwars waard. Je krijgt nergens zoveel waarde voor zo een bedrag. Ik heb ontzettend veel geleerd en ben blij en met mooie nagels naar huis gegaan. Een dag later gelijk al op een vriendin geoefend die erg tevreden was. Fijne locatie, lerares en kwaliteit producten. Wendy gunt iedereen hetzelfde plezier in t vak als wat zij beleefd, of je t nou voor de lol doet of als professional iets mee wilt doen. Dikke aanrader dus!
De Pink Gellac cursus is super leuk om te volgen. Wendy is de nail queen! Een fantastische en super gezellige docente met heel veel kennis.
Ik ben superblij met Wendy! Zij is erg professioneel en heeft kennis met allround Nagelstyliste, Ik zat eerst in Amsterdam daar word je niet serieus genomen of wel misbruik van je! bij AWbeauty school is echt serieus en zij luisteren naar jouw wensen en doelen, Ik zou hier zeker Aanrader!
Ik heb bij Wendy de pink gellac curcus gevold en binnenkort ga ik starten met een allround opleiding. Super veel zin in! Wendy is duidelijk, geduldig en ze denkt graag met je mee. Silvana
Heel gezellige lessen. Je krijgt super aandacht van Wendy . Als je will echt een nagelstylist worden dan ben je bij AW beauty school op goede adres.
Altijd erg leuke en gezellige lessen gehad. Wendy heeft voor elke leerling genoeg aandacht en weet alles heel duidelijk uit te leggen. Ook denkt ze graag met je mee over je toekomst plannen wat betreft het vak.
Wendy is een zeer deskundig ervaren lerares, werkt met kleine groepjes waardoor de aandacht voor iedereen er is. Professionele school waar je veel kunt leren en de maximale eruit kunt halen voor als je verder het vak wilt uitoefenen! Absoluut een aanrader :
De allerleukste, leerzaamste en gezelligste lessen volg je bij wendy! Het was het verre rijden met de auto waard! Dankjewel voor alles.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid