facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Avrupa İslam Üniversitesi

Avrupa İslam Üniversitesi

Info

Avrupa İslam Üniversitesi Resmi Facebook Sayfasıdır

E-mail: [email protected]

Rotterdam
Duisburg
Mannheim
Viyana
Zürih
Münih

Adres: Statenweg 200, 3033 JA Rotterdam
Telefoonnummer: 0031104710026
Stad: Rotterdam
Route: Statenweg 200
Postcode: 3033 JA


Recensies
Ik vind het niet gek dat de Belastingdienst terecht etnisch profileert want het is toch het zoveelste bewijs dat vooral allochtonen zich aan fraude schuldig maken? De directeur van deze universiteit gedraagt zich als een vrome moslim maar is in werkelijkheid een stuk ondankbaar vreten. De moslim die in strijd met de koran leeft, lijkt alsof hij varkensvlees consumeert.
Delen binnen uw kring!! بسم الله الرحمن الرحيم Grijp je kans, de inschrijvingen zijn weer begonnen! Beste geïnteresseerde, Durf jij de verantwoordelijkheid te nemen voor onze moslimgemeenschap? Bouw met ons mee aan de samenleving! IUASR opent voor jou de deuren om op zowel klassieke als academische wijze kennis op te doen in het binnen- en buitenland. Word islamoloog, theoloog, imam en/of islamitische geestelijke verzorger! Heb je interesse in een opleiding en wil je je inschrijven; Indien in het bezit van ten minste een MBO4 of HAVO diploma, kan je direct inschrijven voor de Bacheloropleiding. Indien in het bezit van ten minste een HBO diploma, kan je direct inschrijven voor de Masteropleiding zie ‘toelatingseisen’ van de Masteropleiding op onze website. Tevens kan een student ook de HBO-master opleiding Islamitische Geestelijke Verzorging volgen bij de IUASR. Na een succesvolle afronding van de masteropleiding mag een afgestudeerde zich Islamitisch Geestelijk Verzorger noemen Master of Arts. Een aantal afgestudeerden hebben ervoor gekozen een eigen praktijk geestelijke gezondheidszorg op te richten, anderen werken in gevangenissen, ziekenhuizen of overheidsinstellingen. Ook kan men hierna zijn carrière op verscheidene manieren vormgeven.
Noemt zich "universiteit" geeft cursussen van bedenkelijk zeer laag niveau en de leiding gaat over van vader op zoon. De uitspraken van de rector over andere groepen is erg beschamend en achter de rug van mensen en instellingen onwaarheden vertellen is een vaardigheid van deze rector. Beschamend dat personeel met zo'n rector blijft werken!
Vandaag op bezoek geweest. Heel vriendelijk ontvangen door een onderwijzer en Turkse thee gedronken. Mensen die kennis willen opdoen over de Islam en/of kennis over de Islam willen uitbreiden, zijn hier zeker op het juiste adres!
Leuke plaats om Islam te leren en om kennis te maken met nederige docenten en ijverige studenten van theologie.
Deze hogeschool is failliet. De instelling heeft zich tijdens diverse rechtszittingen niet laten zien. Er is een curator aangesteld om te bekijken hoe het verder gaat.
Ik ben heel tevreden met cursus Arabisch niveau A2 voor beginners: ik kon alleen lezen en schrijven voor ik heb deze cursus begonnen. Enkele punten die ik belangrijk vind: 1. Fantastische materialen - twee dikke boeken - inbegrepen in kosten. 2. Manier van studie: we hebben spreken, luisteren, lezen en schrijven heel goed geofend. 3. Onze docent, Mev. Kawthar was expert-leraress, ze kon altijd alle kwesties goed uitlegen. 4. Je voel dat je leer. Deze cursus is heel intensief dus je moet voldoende tijd voor zelf-studie besteden. 5. Er is een examen aan het eind - schriftelijk en mondeling - dus je ben getoets op je kennis. 6. Lessen waren op zaterdag dus ik kon mijn werk met studie combineren. Kortom, is er echt veel om te studeren, heel veel nieuwe woorden van dagelijkse situaties. Grammatica was het makkelijkst voor mij :
Bijzonder Gebouw
Vertaald door Google Degenen die politiek met de islam vermengen, zijn degenen die de islam het ergste kwaad aandoen. Hoewel de president dit heel goed weet, verkiest hij het leven van de wereld boven het leven van het hiernamaals voor weinig voordeel. Wee de universiteit geleid door zo'n rector. Origineel İslamiyet'e siyaseti karistiranlar ,İslama en büyük kötülüğü yapanlardir.Rektör Bey bunu çok iyi bilmesine rağmen az bir menfaat için dünya hayatını ahiret hayatına tercih ediyor.Boyle bir rektörün yönettiği üniversitenin vay haline.
Vertaald door Google De man aan het hoofd van uw instelling vertegenwoordigt de islam slecht en steunt openlijk de vervolging en het eenmansregime in Turkije.Een persoon die deze houding en dit gedrag vertoont, schaadt de islam en uw instelling. Origineel Kurumunuzun basinda bulunun Adam islami kötü temsil ediyor ve Turkiyede yapilan zulme ve tek adam rejimine aciktan destek veriyor Bu tavir ve davranislari sergileyen bir insan basta islama ve sizin kuruma zarar veriyor
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid