facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Avontyr

Info

Slapen in een boomhut! Groepsaccommodatie Avontyr gelegen in de Reekse bossen bestaat uit 6 boomhutten en een ondergronds gebouw. Geschikt voor 26 personen

Geschiedenis

Slapen in een boomhut!

Vanaf april 2016 verwelkomen wij u graag bij onze nieuwe groepsaccommodatie “Avontyr”. Deze bijzondere accommodatie is geschikt voor 26 personen en bestaat uit 6 boomhutten en een ‘ondergronds’ gebouw.

Iedere boomhut is ingericht met vier eenpersoons bedden. Daarnaast beschikt iedere boomhut over een eigen badkamer met een toilet, wastafel en douche. Avontuurlijk, maar toch een beetje luxe dus.

Tussen deze boomhutten in staat een spannende ondergrondse centrale ruimte waar u met de gehele groep kunt eten, zitten en relaxen. Voor degene die liever met beide benen op de grond blijven staan is er in dit gebouw ook een twee-persoonsslaapkamer ingericht.

De keuken biedt faciliteiten om te koken voor een grote groep en alles om met een grote groep te eten en te drinken.
- Fornuis met oven
- Magnetron
- Vaatwassers
- Spoelbak
- Koffiezetapparaat
- Waterkoker
- Koelkasten (met vriesvak)
- Potten en pannen om een maaltijd mee te bereiden
- Servies, glaswerk en bestek

In de grote sfeervolle woonkamer is ruimte om met de hele groep te eten, een spelletje te spelen of gezellig rond de houtkachel te zitten.

Na een dag in en rond de accommodatie kunt u gezellig genieten van een frisje of een biertje in ons ‘bruin café’. Ga lekker zelf achter de bar staan of speel een potje darts onder het genot van een gezellig muziekje.

Ergens in de accommodatie is een kamer verborgen, kun jij hem vinden? Via een geheime gang kun je vanuit deze kamer ook weer naar buiten, wie durft?

Ook buiten hoef je je niet te vervelen! Naast een voetbalveldje en een speeltuin voor de jongere kinderen, is er ook een kampvuurkuil en kun je je natuurlijk uitleven in de bossen rondom de accommodatie.

Adres: Kamplaan 1a, 5375 KP Reek
Telefoonnummer: +31628163535
Stad: Reek
Route: Kamplaan 1a
Postcode: 5375 KP



op zoek naar gerelateerd: Boomhut overnachting Veluwe, Kroeg de vette haan, Vakantiehuis Reek, Camping met boomhut Nederland, Boomhut kamperen België, Boomhut huren Limburg, Groepsaccommodatie Reek, Slapen in een boomhut Brabant
Recensies
Mooie locatie, veel vrijheid, schone en mooie toiletten en mooie douches, helaas wel onbekend bezoek, door toeristen,! Met honden en al! weinig prive ! Bord zou wel handig zijn bv Privé terrein, voor inlichtingen bel..... Ivp mensen die rondsjouwen op het afgehuurd terrein? Test niets dan lof. Mooi gedaan hoor ev aanscherpen evt met hek, mag wel voor 1850 midweek!
Ik ben met mijn hele klas hier op kamp geweest het was echt super leuk! En de geheime Kamer is ook heel origineel. maar er zaten wel pissebedden in de lampen in de badkamers van de huisjes maar verder hebben we daar geen last van gehad ik hoop hier nog eens terug te komen!
Erg leuk gedaan met de boomhutten! En fijn dat de slaap vertrekken ver van de eetzaal zijn, zodat je geen geluidsoverlast hebt. We zijn hier geweest met de werkvakantie van Nanny Nina, oppasservice in heel NL. Ondanks dat we alleen volwassen dames mee hadden is de glijbaan veelvuldig getest ;
Superleuke accommodatie voor een grote groep met kinderen, maar ook voor ons volwassenen. Enige puntje van aandacht, alhoewel de badkamer op het 1e gezicht schoon was, kon deze toch echt wel een grondige schoonmaakbeurt gebruiken ivm schimmel bv in de douche en het raampje. Verder helemaal top.
Originele verblijfplaats voor grote groepen. De kamers zijn basic met 4 individuele bedden en een kleine badkamer. De grote zaal dient perfect als gezamenlijke ruimte. Er is een moderne keuken en proper sanitair. Het kampvuur en de geheime gang naar de bibliotheek maken het een leuke locatie om te vertoeven.
Heerlijke plek. We verbleven hier met oud&nieuw. Peter en Saskia, wat attent van jullie om onze boomhutten voor te verwarmen en hout om een haardvuur aan te maken klaar te zetten in de algemene hobbitruimte. We voelden ons direct thuis. Mooi begin van het nieuwe jaar!
Erg mooie locatie voor feesten en bruiloften , midden in het bos en erg leuk concept met boomhutten en een leuke entree , voor kinderen ook verschillende speeltoestellen. Erg nette sanitair en leuke geheime kamer
Sander vindt het gaat toen we vanmorgen daar bij het school Kamp aan kwamen en de boomhutten /huizen/blokken aankwamen de juffrouw stond al te wachten en wat groot zijn die van binnen die boom blokhutten
Wat een toplocatie!! Super weekend gehad met vrienden en de kinderen. Hier gaan we nog zeker een keer naar toe..
Bijzonder mooie plek. Boomhutten zijn fantastisch met één badkamer per 4 personen! Ultieme plek om een fantastisch vriendenweekend te houden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid