facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Avonturenboerderij Molenwaard

Avonturenboerderij Molenwaard

Geschiedenis

Op 1 april 2018 opent Avonturenboerderij Molenwaard haar houten deuren. Ontmoet Fien & Teun op het park en geniet van hun swingende shows. Ontdek de Hollandse natuur met diverse boerderijdieren, zoals knorrende varkens, kakelende kippen en wollige schapen. Verdwaal in het Wilgendoolhof, melk koeien in de stal, maak een ponyritje of bezoek de oude molen bij Avonturenboerderij Molenwaard; waar spelen ontdekken is.



"Beleef met het hele gezin het Hollandse landleven met Fien & Teun op Avonturenboerderij Molenwaard! Tijdens een avontuurlijke tocht door het park maak je kennis met diverse aspecten van het Hollandse landleven. Van koeien melken, tractor rijden, bootje varen tot pony rijden en in het wilgendoolhof verdwalen: met een divers aanbod aan buitenactiviteiten prikkelt Avonturenboerderij Molenwaard de natuurlijke nieuwsgierigheid van kinderen in de leeftijd van 2 tot 8 jaar. Knuffel met de dieren, ontdek oude ambachten, geniet van vrolijke en educatieve shows van Fien en Teun en nog veel meer leuks! Aan het eind van de dag verlaat je het park zelfs met een welverdiend boerderijdiploma!"
Adres: Wilgenweg 3, 2964AM Groot-Ammers
Telefoonnummer: 0184784111
ln.jiredreobnerutnova@ofni
Stad: Groot-Ammers
Route: Wilgenweg 3
Postcode: 2964AM


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 19:00
Zondag: 10:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: avonturenboerderij molenwaard vacatures, avonturenboerderij molenwaard groot ammers, avonturenboerderij molenwaard korting, plattegrond avonturenboerderij molenwaard, avonturenboerderij molenwaard openingstijden, opening avonturenboerderij molenwaard, avonturenboerderij molenwaard review, avonturenboerderij molenwaard adres
Recensies
Het park is mooi aangelegd. Leuke atracties met name gericht op kinderen vanaf 3 t/m 8 jaar. Het park wordt goed schoongemaakt en dit geld ook voor de toiletten. Je mag hier je handen wassen in lauw-warm water. Overal staan brede trapjes zodat ook de kleinste hun handjes kunnen wassen. Naast ontsmettingspompjes staan er ook pompjes met zonnebrand factor 50. Dat laatste is echt een waardevolle toevoeging in een kinderpark, mocht je de zonnebrand vergeten zijn. De show's waren leuk en duren precies lang genoeg, circa 10 minuutjes. Wij hadden kortingskaarten via de Etos. Normale entree prijs vind ik voor een volwassene teveel gevraagd. Wij schrokken van de prijzen van bijvoorbeeld een Rakketje ijs €1,99,- of een kleine knuffel €18,- en zo nog enkele dingen. Zeker de moeite waard om nog eens terug te komen als onze jongste ook een leeftijd heeft dat hij daar lekker vooruit kan.
Super leuk park. Zelfs de oudste van 8 heeft zich vermaakt. We zullen zeker nog eens terugkomen. Wel jammer dat de mindervalide parkeerplekken zo eigenlijk niet genoemd kunnen worden. Ja ze liggen dicht bij de ingang maar ze zijn net zo breed als een reguliere plek waardoor iemand met een rolstoel eigenlijk de auto niet uitkan omdat deze toch echt wel een bredere plek nodig heeft met minimaal deurbreedte aan zijn kant om er goed en veilig uit te kunnen.
Geweldig leuk en educatief park voor kinderen tot 10 jaar denk ik. De voorstellingen zitten leuk in elkaar. Leuk personeel in stijl gekleed. Echter de merchandising is echt aan de prijs. Een kleine Fien bijv., kost 17 euro, laat maar hangen. Iets minder commercieel zou meer sieren. Wordt geen Efteling. De insteek van dit park is o.a. kinderen meer te leren over de boerderij, natuur, tuin en dier. Zo kunnen kinderen kaas maken, koeien melken, dit hebben wij gemist. Maar ook het bevorderen van agrotoerisme en kennismaken met de Alblasserwaard en zijn geschiedenis. Dan is het jammer dat het niet echt duurzaam is. Je zou hier mooi op in kunnen springen om dan streekproducten te gaan verkopen. Zo kan je alleen ranja drinken in een Fien of Teun drinkfles van plastick dit moet je kopen voor 5,99. Je kan dus niet een bekertje ranja los kopen. Oke de drinkfles met buig rietje kan je wel weer vullen met water, maar toch. Het mag wat gezonder in het park, dat zou het juist uniek maken. Meer fruit en boederij producten ook wat drinken betreft. Goede streekproducten ook in de horeca. En hou het betaalbaar ook voor de minder bedeelde onder ons. Daarom 4 sterren ipv 5. Fijn is wel dat men zijn eigen eten en drinken mag meenemen. Deze mag je nuttige aan de picknick tafels die er staan in het park. Echte niet bij de horeca, maar dit is logisch. Zeker de moeite waard dit avonturenpark. Leuk bedacht en gedaan.
Erg leuk park voor peuters en kleuters, veel dieren, bloemen en alle attracties zijn voor dit formaat kind. De shows zijn ook erg leuk en duren natuurlijk precies lang genoeg wel vind ik de horeca erg duur. Wij vonden het vooral jammer dat je op één plek in het park je waterflesje kon bijvullen, bij de toiletten was namelijk overal het water van de wastafels verwarmd. Heerlijk om je handen te wassen maar dat wil je niet drinken op een warme zomerdag. Dus er is ruimte voor verbetering, drinkwater is een grondrecht dus hier mag het park nog wel iets aan doen! Daarom 4 sterren! Verder super leuk en volgend jaar gaan we weer met extra veel water in de rugtas
Leuk en leerzaam uitje voor kleine kinderen. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en er zijn verschillende shows van onder andere Fien & Teun die je kan bezoeken. Wij verbleven op vakantiepark Molenwaard en hadden daarom gratis toegang tot de avonturenboerderij. Top dag gehad!
Erg leuk park op de oude locatie van het ooievaarsdorp. En dat zie je op een aantal plekken terug door de nesten met broedende ooievaars. Het park is ingericht op het thema boerderij. Leuk en leerzaam. Er worden meerdere shows gegeven met als hoogtepunt natuurlijk Fien en Teun. Wij hebben er tegen de verwachting in een dag vol gemaakt met de kleinkinderen. Het was mooi weer en gezellig druk. Dus een perfecte dag. Voor kinderen van 2 tot een jaar of 8 is het erg leuk. Prijzen voor de horeca zijn wat we in andere parken ook zien, dus zelf een broodje en drinken mee nemen scheelt al veel. Tip. Kaartjes via de ANWB zijn aanmerkelijk goedkoper.
Leuk park met afwisseling tussen speeltuinen, attracties en dieren. Ook zijn er op diverse tijden activiteiten bijv. elektrische tractortijden, pony rijden en liveshows te zien. Tot een leeftijd van maximaal 7 à 8 jaar is het voor kinderen een leuk park. Eet en drinkgelegenheden zijn er genoeg wisselend aanbodper restaurant: friet, snacks, pannekoeken, soep, snoep etc.. Er bevinden zich 2 betaalde parkeerplaatsen € 7 per auto naast het park.
Leuk, educatief & betaalbaar. Een ideaal dagje uit met de kleintjes vanaf ~2 jaar. Goed bereikbaar met de auto. Warm ontvangst door personeel. Veel leuke shows. Goede horeca €10 voor menu. Komen hier zeker eens terug!
Een 'veredelde' educatieve kinderboerderij kwam uit de conclusie. Veel leuks om te zien voor de allerkleinsten maar leuk tot max een leeftijd van ong. 10 jaar. Let wel op zomerse dag, lange rijen bij de 'attracties'. Kinders hebben zich heel goed vermaakt. Met slecht weer zou ik het niet gauw bezoeken.
Is egt een onwijs leuk en leerzaam park ben er geweest met 3 kindjes van 2 4 6 jaar ze vonden het erg leuk voor al de shows vielen in de smaak maar ook het pony rijden en al die andere leuken dingen die er te doen zijn !!!! Egt heel erg leuk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid