facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Avontura Roosendaal

Avontura Roosendaal

Info

Overdekt speelparadijs Avontura Roosendaal in het kort
Bij Avontura kunnen kinderen van 0 t/m 12 jaar de hele dag op avontuur in ons labyrint: klimmen, klauteren, glijden, springen, lekker ravotten in de ballenbak of gek doen met onze mascotte Okke.

Geschiedenis

Overdekt speelparadijs Balleland in het kort!

Bij Balleland kunnen kinderen van 0 t/m 12 jaar de hele dag op avontuur in ons labyrint: klimmen, klauteren, glijden, springen, lekker ravotten in de ballenbak of gek doen met onze mascotte B@LLITO.
Maar er is meer... want voor de jongste kinderen van nul tot vijf jaar is er een aparte speelruimte waar ook de allerkleinsten lekker kunnen kruipen of met papa en mama samen op ontdekkingstocht kunnen gaan.

Regen of zonneschijn, het is in Balleland altijd fijn!
Balleland is dagelijks open van 10.00 tot 18.00 uur, ook tijdens de schoolvakanties. 25 december (1e kerstdag) zijn wij gesloten. 1 januari (nieuwjaarsdag) zijn wij gesloten. Bij warm weer of als er weinig bezoekers zijn is het mogelijk dat wij eerder sluiten. Neemt u bij twijfel telefonisch contact met ons op. Voor een warme hap is de keuken tot 17.30 uur geopend.

Dus voor uw al kinderfeestjes, peuterparty's, schoolreisjes e.d bent u bij ons aan het juiste adres.



"Waar je ook kijkt, bij FunZone Roosendaal zie je overal speelpleinen, elk met hun eigen thema. Hier hebben kinderen gegarandeerd een hele dag heel veel speelplezier! FunZone is de allerleukste binnenspeeltuin van Roosendaal.Bij FunZone is het anders dan anders. Hier ben je aanbeland in het grootste indoor speelparadijs van Roosendaal, met leuke attracties en spellen in alle hoeken en gaten. Okke en Pi staan te wachten om met jou en je vriendjes te spelen en samen op avontuur te gaan. Want hier beleef je de leukste avonturen! Dat komt omdat er héél veel te doen is, wat je ook leuk vindt. Kom daarom naar de allerleukste binnenspeeltuin in Roosendaal."
Adres: De Stok 10b, 4703 SZ Roosendaal
Telefoonnummer: 0165560608
ln.dnalellab@laadnesoor
Stad: Roosendaal
Route: De Stok 10b
Postcode: 4703 SZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: balleland roosendaal, avontura roosendaal facebook, balleland roosendaal verbouwing, avontura roosendaal bv, avontura roosendaal roosendaal, balleland roosendaal adres, speeltuin roosendaal de stok, adventure roosendaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Speeltuin Vrouwenhof Speeltuin Vrouwenhof 2 km *LET OP* Ontzettend slechte horeca.. Bestellingen niet of incompleet geleverd. Friet ...
Recensies
Hele leuke indoor speeltuin ook zeer geschikt voor hele kleintjes die net kruipen mits kinderen boven de 5 jaar uit dat gedeelte blijven,dat is de verantwoordelijkheid van de ouders niet het personeel. Wachten op eten viel ook reuze mee denk nog geen 5 min ...maar was ook niet mega druk gelukkig kind heeft het enorm naar der zin gehad en dat is het belangrijkste
Ondanks corona maatregelen gezellig druk, alle tafeltjes bezet maar nog speelbaar voor de kinderen. Jammer dat de autootjes voor de zoveelste keer niet werken. Hier moet iets op verzonnen worden, trapauto's, loopwagentjes voor de allerkleinste Kids, als er maar iets komt. Voor de rest een prima middag weg met kinderen, zeker wetende dat ze moe naar huis gaan!
Kinder kunnen hun weerstand verhogen bij de speeltuin maar hier verhoog je de kans op meer risico’s hygiëne super dan super slecht in speelhoek voor kinderen tot 5 jaar en ook waren dingen kapot waar je egt lelijk aan kan verwonden bij het klim toestel en veel dingen zijn versleten! Ben er zelf 30 min binnen geweest vond ik al lang toen weg ge gaan mensen hou je geld in je zak ga er niet heen ! Had zelf ook liever me 7 euro terug gehad wat teleurstelling en kan zo leuk speeltuin zijn als goed word geïnvesteerd in hygiëne en veiligheid van speeltoestellen!
Niet schoon, onderhoud van de toestellen leek ook niet echt up to date. In de ballenbak deden geen van de lucht apparaten het om ballen mee te lucht in te kunnen 'schieten'. De ballenbak in het peuter gedeelte was verdwenen. Tafels vol viezigheden, en een opruimkar waar niks meer bij paste.wij kwamen rond 15:00 en toen was dit al, en pas tegen 16:30 werd er wat opgeruimd Dus dan is het niet raar dat mensen zelf niks opruimen als ze het nergens kunnen wegzetten. De wc waren ook niet echt schoon, en de verschoon tafel lag hartstikke vol met luiers. Dat leek de hele middag niet opgeruimd te zijn. Ik snap dat het druk is in de vakanties, maar een stukje hygiëne bijhouden is toch wel erg belangrijk! Er kan ook best personeels tekort zijn, maar de hele speelhal wordt wel vol gestouwd. Bij de overgang naar funzone zijn de prijzen ook omhoog gegaan €9.95 voor ons 5 jarig zoontje en €7.95 voor ons bijna 2jarige dochter maar overal waar je kijkt binnen en buiten is er nergens funzone te vinden. Alles nog avontura. Bij de naamsverandering leek het prioriteit om enkel de entree prijs te verhogen. Het was een poos geleden dat we geweest waren, maar ik denk niet dat we binnenkort nog eens zullen gaan.
Bij binnenkomst oogt de speelhal echt groot, er is goed overzicht. Hierdoor kun je je kinderen goed in de gaten houden. Het ziet er leuk uit. Er zijn veel klim en klauter toestellen en omdat het groot is, heb je ook minder snel last van de andere spelende kinderen.... behalve in de ballenbak met de ballen-kanon-schieters, dat was echt minder...De toestellen zelf waren helaas niet echt stevig/stabiel te noemen. Als je ergens boven in liep dan ging de bodemplaat ietwat heen en weer, piepte er ook bij. Dit voelde niet prettig, maakte dat we ons minder veilig voelden. Ook zagen we dat er toch het een en ander kapot was/is, wat zelfs gevaarlijk kan zijn. Zowel op valgevaar als op snijwonden zeg maar. Verder was het best stoffig. Mijn allergie speelde vrij snel op. De toiletten; er was net gedweild, maar ondanks dat rook ik de urinelucht van de vloer vandaan komen. Behoorlijk sterk, onaangenaam. Personeel was onvriendelijk. Er lagen geen boekjes op de tafel waarin je het menu kon lezen wat er allemaal te koop was. Eten/drinken is erg aan de prijzige kant. De prijs klopt niet in verhouding met wat je krijgt. Persoonlijk zouden wij hier niet snel meer naar toe gaan.
Fantastisch speelparadijs waar je kinders zich lekker uit kunnen leven met klimmen en klauteren en spingen. 2 kleine minpuntjes Lag wat plasticafval in speelgedeeltes wat voor kleine kindjes verstikkingsgevaar kan zijn.maar is ook verantwoordelijkheid van de ouders dat kinderen afval opruimen.ipv heel de tijd op de tablets te zitten.ik heb het natuurlijk zelf opgeraapt en weggegooid.wij als ouder kunnen ook bijdrage aan een goed en schoon speelparadijs. 2puntje:verschoonruimte was ijzig koud door blower die gericht is op verschoonkussen.daar moet wel echt iets aan gedaan worden.
Gisteren verjaardagsfeestje voor mijn zoon bij Krazy Jump, de kinderen hebben zich super geamuseerd. We hadden 's morgens geboekt en het was super kalm waardoor ze al de trampolines voor zichzelf hadden. Het personeel was van bij aankomst tot einde heel vriendelijk en behulpzaam. Dit was het leukste verjaardagsfeestje dat we al gehad hebben! We gaan hier zeker nog terug naartoe!
Leuke binnenspeeltuin met ruime parkeergelegenheid in de omgeving. Er zijn tal van klimconstructies, autotjescdie kunnen rijden, mat met projector, glijbanen, ballenbak, ... Kortom te veel om op te noemen. Ook is er ruimte voor de kleinere kinderen in een speeltuin die afgesloten kan worden. Het eten is lekker en aan schappelijke prijzen. Rijk gevulde salade met warm gerookte zalm is een aanrader. De frietjes zijn krokkant en kunnen tippen aan de Belgische normen . Aansluitend op het toilet gaan kan op een van de vele propere toiletten. Ook top lasershooting!!!! Tegen goede prijs
Geen toezicht op leeftijdsgrens in dreumesgedeelte. Leeftijdsgrens is 5, wat al redelijk hoog is. Maar er springen ook gewoon kinderen tot 10 jaar rond. Dit zorgt voor onveilige situaties met de allerkleinsten. Jammer
Reserveren online ging top Ook het eten was lekker. En vriendelijk personeel Ik en mijn kleinkind hebben erg genoten. We komen uit middelburg wij vonden het de rit zeker waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid