facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Avontura Delft

Avontura Delft

Info

Puur Speelplezier bij Avontura Delft! Avontura biedt puur speelplezier voor alle kinderen en staat garant voor een gezellig uitje voor het hele gezin.

Geschiedenis

Met ruim 3000m2 aan speelplezier is Avontura Delft sinds 2 juli 2016 een van de grotere indoor speeltuinen uit de omgeving.

In de overzichtelijke hal zijn speeltoestellen en pleinen geplaatst voor kinderen van 1 tot en met 12 jaar. Het ruime terras zorgt er voor dat (groot)ouders voldoende ruimte hebben om te zitten en de kinderen in de gaten te houden.

Ons personeel zorgt voor toezicht waar nodig en mascotte Okke vermaakt met regelmaat de kinderen.

Omdat Avontura Delft niet beschikt over een airco gaan wij in de vakanties dicht wanneer het warmer wordt dan 25 graden celcius.



"FunZone Delft is de plek voor oneindig veel binnenpret! Hier vind je de grootste indoor speeltuin van Delft! Speeltuin: In onze indoor speeltuin beleef je de leukste avonturen! Ons speelparadijs heeft verschillende leuke attracties, spellen, speelpleinen met elk hun eigen thema. Dit is een unieke ervaring voor kinderen maar ook samen met de ouders. Onze mascottes Okke & Pi staan te wachten om te spelen en er een onvergetelijke dag van te maken. Met verschillende speelpleinen hoeven de kinderen zich geen moment te vervelen! Ouders kunnen ontspannen op ons uitgebreide horecaterras, genieten van gratis Wi-Fi en tegelijkertijd een oogje in het zeil houden terwijl de kinderen spelen. FunZone is ook een ideale locatie voor een kinderfeestje!"
Adres: Leeuwenstein 18, 2627AM Delft
Stad: Delft
Route: Leeuwenstein 18
Postcode: 2627AM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Avontura Delft openingstijden, FunZone Delft openingstijden, Delft indoor speeltuin, Ballorig Delft, Monkey Town Delft, Avontura speeltuin, Speeltuin Delft, Grote speeltuin Delft
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TEDx Delft TEDx Delft 832 meter On June 6, 2019 TEDxDelft returns with an impressive new edition: RE:load
Kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof Kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof 2 km Superleuke plek om met je kids erheen te gaan. Enthousiaste medewerkers tijdens speci...
Kinderboerderij & Waterspeeltuin Delftse Hout Kinderboerderij & Waterspeeltuin Delftse Hou... 2 km Dit was echt een leuke locatie.. 1 minpunt .. de waterspeeltuin moest je als begeleid...
Kids Playground, Delft Kids Playground, Delft 3 km OPEN: Woensdag t/m vrijdag 09:00-18:00u. Weekend: 10:00-18:00 uur. Tijdens schoolv...
Recensies
Hele leuke binnenspeeltuin! Een grote peuterhoek, waar mijn kleintje van anderhalf zich heel goed heeft vermaakt. Vriendelijk personeel en goede faciliteiten. Ook heel fijn dat je eten van thuis mag meenemen voor je kindje.
Een grote indoor speeltuin op een goed bereikbare locatie. Parkeren is gratis kan voor de deur. En anders op 2 min lopen een parkeerplaats. Toiletten zijn schoon. Entree is voor kids 7 euro en voor ouders gratis. Dat is niet in alle speeltuinen het geval. Er is veel ruimte heel overzichtelijk. Voor elke leeftijdsgroep is er een speel toestel. Eigen consumptie is niet toegestaan. Ze hebben wel veel keus op het menu qua eten en drinken. Dames die er werken vriendelijk en hartelijk.
!!!! Super goed georganiseerd. Alles netjes en schoon! Erg groots opgezet. En zelfs mijn jongste van 2,5 jr kon overal gewoon zelfstandig lekker klimmen en klauteren! Super fijn! Tevens leuk dat er ook entertainment is om de 1 a 2 uur?? Leuk! Jullie zullen ons absoluut vaker zien!
Erg fijne indoorspeeltuin. Genoeg speeltoestellen en ruimte als begeleider om te zitten. Het personeel vind ik erg vriendelijk en servicegericht. De minidisco is in trek bij de kinderen en mijn complimenten naar het enthousiaste team die er danst met de kinderen. Het eten en drinken is er ook prima en is vlot klaar. Prijs is prima en leuke acties! Als enige minpunt vond ik de toiletten.
Op zich een leuke plek, ruim opgezet maar jeetje wij waren hier voor een verjaardagsfeest het was buiten nog geen 24 graden maar binnen was het echt niet uit te houden!! Het was zoooo ontzettend benauwd, het leek wel een sauna, het zweet droop letterlijk van onze hoofden. Er is geen airco, er kunnen geen ramen of deuren open, echt heel onprettig en eigenlijk onveilig. Onverantwoord om hier niks aan te doen.
Wat een super geweldige speel paradijs. De kinderen genieten en deze oma genoot ook. Ben invaliden maar heb het gedaan voor mijn kleinzoon .
Met schoolreisje groep 1/2 zijn we naar Funzone geweest. We werden hartelijk onthaald door de supervriendelijke en meedenkende medewerksters. Wij als leerkrachten en begeleiders werden helemaal ontzorgd en aan alles was gedacht: onbeperkt limonade, watersprays vanwege de hitte, een kleurtafel en heel veel speelruimte. Ook kwam een medewerkster dansjes met de kinderen doen op de dansvloer en heeft ze glittertattoos gezet. Een fantastische dag bij Funzone Delft!
Leuke binnen speeltuin voor kinderen. Er zijn inmiddels meer tafels en het menu is uitgebreid. De schoonmaak mag wel wat beter; onder de toestellen en tussen de randen zit veel stof wat er al lang lijkt te zitten. Er lopen wat jonge meiden stagieres denk ik rond met een zakje die her en der wat vandaan plukken maar hetgeen dat opvalt blijft liggen.
Super leuk voor onze peuter. Maar de vloer is er ijskoud dus doe dubbele sokken aan! Personeel moet je wel altijd wakker bellen. En mondkapjes draagt werkelijk niemand binnen. En wordt ook niet gehandhaafd.
We hadden ons teamuitje hier bij Funzone Delft. De speelruimte is overzichtelijk dus fijn om de kinderen een beetje in de gaten te kunnen houden. Het eten kwam optijd, en het personeel was vriendelijk. Toiletten waren ook schoon De kids hebben het heel erg naar hun zin gehad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid