facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AVO Dier, Tuin & Agri

AVO Dier, Tuin & Agri

Info

Speciaalzaak voor boeren, burgers en buitenlui. Alle diervoeders en benodigdheden voor alle huisdieren en landbouwdieren. Ook fourage, kleding en schoenen.

Producten

dier ,tuin en agri speciaalzaak, paardenvoeders en stalstrooisel,ruwvoeders en supplementen en speciaal voeders voor rundveebedrijven ,kalveropfok etc.
diverse ongedierte en bestrijdingsmiddelen voor gewassen,tuin etc



"Grote dierenspeciaalzaak en ruitersportzaak .U kunt bij ons terecht voor een deskundig advies op het gebied van diervoeding voor zowel huisdieren en paarden.Onze specialisten van de ruitersportafdeling helpen u caps en laarzen aanmeten. We hebben oa Kep Italia, Samshield, Deniro ,Tucci ,Petrie,LeMieux, Pikeur ,Eskadron, Br ,Montar, Mrs Ros, Harry's Horse,QHP, Passier , Bucas, Horseware ."
Adres: Harderwijkerweg 468a, 8077 RM Hulshorst, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0341-453260
ln.sredeovreidova@ofni
Stad: Hulshorst
Route: Harderwijkerweg 468a
Postcode: 8077 RM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Recensies
We komen al jaren met veel plezier bij de Avo, veel spullen voor onze vorige hond aangeschaft. Ook voor onze pup alle benodigdheden hier gehaald. Maandelijks lopen we wel even binnen, normaal altijd goed advies! Afgelopen week een rubberen kauwbot aangeschaft, omdat onze hond aan haar tanden geopereerd is en geen regulier kauwbot mocht. Echter, was deze na 10 minuten spelen al helemaal beschadigd en kapot. De volgende dag direct terug gegaan en toen gaf de verkoper de reactie ‘alles kan kapot’. Nu snap ik volledig dat alles een keer slijt, alleen na 10 minuten spelen door een kleine Maltezer pup, die ook nog geopereerd is aan haar gebit, kan ik toch niets anders dan de conclusie trekken dat het een foutief product is. De verkoper kon niets betekenen en gaf aan dat alles kapot kan, de andere verkoper bood nog een koekje aan zodat we ‘niet voor niets’ zouden zijn gekomen. Na al die jaren trouwe klandizie toch echt teleurgesteld in deze winkel!!!
Mooie winkel, ruime keuze, vriendelijk personeel, goede hulp. Buggy/fietskar voor ons hondje gekocht. Hele winkel is afgezocht omdat deze maat nog voorradig zou moeten zijn. Bleek niet zo te zijn, hij is besteld, een week later was hij binnen en alle toeters en bellen zijn uitgelegd. Erg fijn.
Gisteren een bucas deken gekocht daar, en Maaike, die zelf ook een Fries paard heeft en gelijk wist wat ik graag wilde omdat dekens vaak lastig zijn bij Friese paarden kwam speciaal voor mij op haar vrije dag om me te helpen on een goed passende deken uit te zoeken! Ze was zeer vriendelijk, kundig en professioneel!!! Bedankt Maaike voor de geweldige service!
Super fijne en mooie winkel! Qua paardenvoer hebben ze alles wat je nodig hebt en ze geven heel goed advies. Het fijne vooral is dat ze alles onder 1 dak hebben, alles voor paarden, honden, stal en weiland. Daarnaast zijn het super aardige mensen en helpen ze met inladen
Fijne winkel heel uitgebreid assortiment meestal goed advies en leuke kennissessies. Een enorme passie en gedrevenheid voor hun winkel, de mensen en dieren. Top!
bij toeval kwamen wij bij AVO Diervoeders terecht. Op vakantie in de buurt met onze hond Wies leek het ons leuk om spontaan even te gaan kijken bij hen en om tevens te kijken naar een mogelijke reisbench/mand voor onze hond. Het is een mooie, grote zaak met een enorm divers assortiment waar werkelijk iedere dierenliefhebber tot zijn of haar recht komt en nog belangrijker, je huisdier. En wat hebben we daar geen spijt van gekregen zeg...! Onze hond, Wies werd enorm blij verwelkomd door Bo en die twee hadden elkaar echt gevonden. Wij zijn vakkundig en op ontzettend leuke wijze rondgeleid door Anita en wegwijs gemaakt in de wereld van reismanden, benches etc. Wat een liefde voor het vak en de dieren zeg. Ook nu nog, terwijl we niet in de buurt wonen bestellen we nog steeds bij AVO Diervoeders en kunnen deze zaak alleen maar aanbevelen.
Altijd goed geholpen, vriendelijke mensen goede uitleg van producten. Top winkel
Hele fijne winkel met ruim assortiment. Ook ontzettend aardig personeel met goed advies!
Super aardig personeel!! Ik ben er nu 2x geweest en 2x goed geslaagd!! Ik loop alleen wel met meer producten uit de winkel dan dat ik van plan wat te kopen haha. Ze hebben een super ruim assortiment paardenspullen en hondensnoepjes :
Wat een supermooie en nette winkel! Groot assortiment en vriendelijke medewerkers!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid