facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Avitas Autolease B.V.

Info

AVITAS Autolease onderscheidt zich van de gemiddelde leasemaatschappij door de voordelen van een grote maatschappij te combineren met die van een kleine.

Geschiedenis

AVITAS Autolease onderscheidt zich van de gemiddelde leasemaatschappij door de voordelen van een grote maatschappij te combineren met die van een kleine. Veelal is de kleine leasemaatschappij niet ongebonden en (daardoor) beperkt in middelen en mogelijkheden. Daar waar de grote leasemaatschappij vaak weer onpersoonlijk handelt vanuit de omvang en tevens niet de mogelijkheid biedt om ECHT maatwerk te leveren. AVITAS Autolease stemt uw wensen en onze oplossingen af. Adviseurs die ook echt weten wat het met zich meebrengt om een onderneming te starten, op te bouwen en zeker ook te continueren! Dit beheer op basis van uw wensen en kaders zorgt voor heldere voorwaarden en afspraken waar u van op aan kunt. Kortom, auto rijden zonder de zorgen van een auto. AVITAS Autolease is bovendien ook nog eens 24/7 bereikbaar. En dan niet via een callcenter of telefoondienst, maar PERSOONLIJK, om ervoor te zorgen dat u uw tijd en energie kunt wijden aan de zaken die er echt toe doen, namelijk uw core business!

Adres:
Telefoonnummer: 0316334348
Stad: Nijmegen


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
goed advies, goede service en een prachtig grote nieuwe bus meegekregen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid