facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Avis Car Hire Groningen

"Een auto of busje huren? Bij Avis Budget Autoverhuur in Groningen kunt u voordelig een auto huren voor verschillende doeleinden. Verken de binnenstad van Groningen voor een leuk uitstapje of rijd eenvoudig via de snelweg naar omliggende steden. Wij beheren een veelzijdig wagenpark en verhuren uitsluitend jonge voertuigen. Bovendien bent u altijd WA- verzekerd. De premie van deze verzekering is standaard in de huurprijs inbegrepen. Er geldt een standaard Eigen Risico bij het huren van een voertuig. U heeft de mogelijkheid het Eigen Risico te verlagen. Ook biedt Avis u de mogelijkheid om extra opties bij uw autohuur te boeken, zoals navigatiesystemen, kinderzitjes, een trekhaak of all-season banden."
Adres: Helperzoom 4 , Groningen 9722 BD, NL
Telefoonnummer: 088 284 7050
Stad: Groningen
Route: Helperzoom 4
Postcode: 9722 BD


Openingstijden

Maandag: 08:00-17:00
Dinsdag: 08:00-17:00
Woensdag: 08:00-17:00
Donderdag: 08:00-17:00
Vrijdag: 08:00-17:00

Recensies
De auto op zaterdagmiddag geretourneerd. AVIS bedrijfsterrein geheel afgesloten. Auto voor de deur geparkeerd, en sleutel ingeleverd. 3 weken later krijg ik een parkeerboete van 75, - voor deze huurauto. AVIS personeel informeert klanten niet over retourneren van de auto op zaterdag.
Vriendelijk en vakkundig personeel. Ik kreeg een duidelijke en heldere uitleg over de auto die ik heb gehuurd. Een prettige ervaring en zeker een aanrader.
Vriendelijk personeel. Goede service.
Vriendelijke en persoonlijke service. Nu al twee keer hier gehuurd en beide keren een wat mooiere auto meegekregen dan ik had gereserveerd omdat het blijkbaar rustig was en ze veel over hadden. Gisteren was ik m'n telefoon vergeten in de auto nadat ik de sleutel al had ingeleverd. Voor openingstijd langskomen en kon makkelijk met hulp de auto weer in om m'n telefoon eruit te halen. Volgende keer sowieso weer hier.
Geweldig bedrijf. Goede site voor reserveren en informatie, onbeperkt km's, goede auto's praktisch nieuw, buitenland geen probleem, professionele balie medewerkers die ook even een rondje om de auto lopen met je. Je rijdt er met een vertrouwd gevoel weg en dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Ik raad europcar zonder twijfel aan.
Was de eerste keer dat ik gebruik had gemaakt van deze service, ik had een opel corsa gereserveerd maar bij aankomt stond er een mooie kia niro uit 2019 op mij te wachten. ik kom hier zeker weer
Hele fijne ervaring bij Avis Groningen. Werd fijn geholpen, auto was splinternieuw en kon zo wegrijden. Bij inleveren was ik iets te laat door GPS problemen, maar dit was gelukkig geen probleem. Sleutels afgegeven en ik kon direct weer verder, geen wachttijden en geen gedoe. Geen verborgen kosten ontdekt, prijzen kloppen allemaal. Ik zou hier zeker weer heen gaan de volgende keer!
Ik was heel tevreden met de Service. Wat niet goed was is dat de duitse Rekening Nummer niet gaat, daarom was er mijn geluk, dat ik een Debitkaart met erbij had. Graag nog een keer.
Bij deze locatie huur ik altijd auto's. Het is prima te doen! Vriendelijke personeel en uitstekende service. Toppers!
Jullie scheuren hard met auto's die niet van de verhuur zijn. Ik woon met uitzicht op het terrein, jullie zouden zich moeten schamen!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Avis Car Hire Groningen.

Groningen autoverhuur

openingstijden, locatie, vervoer. Helperzoom 4 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Avis Car Hire Groningen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Avis Car Hire Groningen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Avis Car Hire Groningen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
INQAR Dallinga Autoverhuur & Shortlease INQAR Dallinga Autoverhuur & Shortlease 1 km Goeie zaak, vriendelijke mensen en goede koffie. Voor het eerst op een automaat gered...
Hertz Groningen Hertz Groningen 2 km Zakelijk en snel, waar ik van houd.
Dollar Car Rental Dollar Car Rental 2 km For a comfortable ride on the road, visit the Dollar near you located at LAAN VAN DE ...
VW Holiday VW Holiday 4 km Zoekt u een camper voor een avontuurlijke vakantie? Dan bent u bij VW Holiday in Gron...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid