facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aviclaim

Aviclaim

Info

Aviclaim helpt consumenten met het indienen van claims bij de luchtvaartmaatschappijen.

Geschiedenis

Aviclaim helpt consumenten met het indienen van een claim bij luchtvaartmaatschappijen indien er problemen zijn ontstaan met een vlucht. Problemen zoals vertraging, het niet tijdig annuleren van een vlucht of een overboekt toestel geven u tot op zekere hoogte recht op een compensatie.

Sinds februari 2005 is er een verordening in werking die de passagiers moet beschermen tegen slecht beleid van de luchtvaartmaatschappijen. Tot op heden bemoeilijken de luchtvaartmaatschappijen de aanvraag van de compensatie en betalen ze maar mondjesmaat uit aan de consument. Overheden vinden dat consumenten het zelf moeten uitvechten met de machtige maatschappijen en willen hier niet tussenkomen.

Dit is de reden dat wij als Aviclaim bestaan. Wij verzamelen veel claims en dienen deze in groten getale in bij de maatschappijen. Indien vervolgstappen nodig zijn, schakelen wij de juristen van een gerenommeerd advocatenkantoor in, die voor ons het juridische traject begeleiden. Hierdoor krijgt u als consument waar u recht op heeft.

In eerste instantie hopen wij dat u geen gebruik hoeft te maken van onze service. Mocht u onverhoopt toch problemen hebben gehad met uw vlucht dan staan wij graag voor u klaar.



"Aviclaim helpt passagiers bij het verkrijgen van hun compensatie wanneer hun vlucht langdurig vertraagd of geannuleerd wordt door de luchtvaartmaatschappij."
Adres: De Corridor14 K1, 3621 ZB Breukelen
Telefoonnummer: 0346-202016
Stad: Breukelen
Route: De Corridor14 K1
Postcode: 3621 ZB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Volmacht Aviclaim, No cure no pay vliegtickets, Flight claim, Vlucht vertraging checken, Claim vlucht vertraagd betrouwbaar, Vlucht afgelast vergoeding, Compensatie aanvragen vertraging vlucht, Vluchtvertraagd nl contact
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Guarda Advocaten Guarda Advocaten 1 km Ik heb meerdere zaken gedaan. En tot nu toe zijn ze allemaal in mijn voordeel succesv...
Recensies
Vlucht was enorm vertraagd en ik dacht laat ik het eens proberen om compensatie te vragen via aviclaim. Eerdere ervaringen met vergelijkbare bedrijven leverde tot nu toe nooit wat op dus ik had lage verwachtingen. Tot mijn verrassing kreeg ik recent bericht dat mijn claim was toegekend en heb ik na de 25% kosten nu mooi €750 gekregen. Het duurde wel 6 maanden maar ik kreeg zo nu en dan een update.
Erg blij met de service van Aviclaim. Ze houden je goed op de hoogte van de ontwikkelingen en met succes. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden. Mijn eerste claim is succesvol gelukt, hopelijk lukt dit ook nog met mijn 2e claim. Professioneel bedrijf, uitbetaling was er binnen 1 werkdag.
Als je dacht dat je door Transavia werd opgelicht dan kende je Aviclaim nog niet. Aviclaim heeft niks bereikt, na een half jaar zelf nogmaals Transavia bericht en uiteindelijk een deel van het bedrag gekregen. Als je dit aangeeft bij Aviclaim komt er een factuur van Aviclaim van 25%! Realiseer je dit goed want facturen sturen kunnen ze heel goed. Dat ze zelf iets bereiken bij Transavia is helaas achterwege gebleven! Doe het niet!
4 jaar geleden !!! via hen een claim ingediend. Aviclaim heeft mij 2 jaar lang voor de gek gehouden door te beweren, dat de rechtbank mijn zaak nog niet heeft behandeld. Confrontatie met brieven van de rechtbank, waaruit bleek dat de zaak rond was, was tevergeefs. Uiteindelijk zelf rechtbank en advocaat, die aviclaim vertegenwoordigde, benaderd en gelijk gekregen. Uiteraard eis ik rente bovenop de eindelijk uitgekeerde som, maar nee hoor, boeit ze niet. Maar oh wee, als ze geld van je krijgen. Dan schromen ze niet, je binnen 48 uur al te bedreigen! Ga NIET in zee met dit bedrijf! Je komt van een koude kermis thuis. Bovendien zijn ze zeer slecht bereikbaar.
Zeer tevreden over Aviclaim B.V., je wordt goed op de hoogte gehouden over er wel/geen nieuws is van de vliegtuigmaatschappij. Helaas heeft Ryanair nooit gereageerd op hun claim, nu een goed voorstel gehad en zijn we mee akkoord gegaan. Zeker zullen wij mond op mond reclame voor Aviclaim maken en indien noodzakelijk zelf ook weer gebruik hiervan maken.
Na een lange strijd met Vueling over een geannuleerde vlucht contact gezocht met Aviclaim. Van begin tot einde super geholpen en meegenomen in het proces, met een fantastische compensatie als uitkomst. Echt een aanrader als je er zelf niet uitkomt.
Aviclaim biedt een goede opvolging, levert correcte informatie, behartigt de belangen van haar cliënten op een gedegen manier en betaalt zoals afgesproken binnen de vooropgestelde termijn. Wij zijn al meermaals zeer tevreden.
Claim is door hun stopgezet. Niks van aviclaim uitbetaald gekregen. Wel een factuur uiteraard voor 25% van het te claimen bedrag. Rommelige communicatie, documenten wel /niet toegevoegd, gaan maanden overheen tot hun blijkbaar eenzijdig de claim stop zetten en facturen gaan sturen. Ongekend. Zeker in deze barre tijden
Opgepast met dit bedrijf, transactie duurt veel langer dan dat je het zelf zou doen. Vervolgens vragen ze je alsnog een commissie terwijl er op de website aangegeven staat dat het een "no cure, no pay" proces is. Lees zeker de kleine lettertjes vooraleer je hier een claim indient.
Ik zou niet aanraden met dit bedrijf in zee te gaan. Claim ingediend voor een geannuleerd vlucht van Saudia Airlines. Alles wat Aviclaim doet is Saudia vriendelijk verzoeken of men wil vergoeden. Nee, natuurlijk doet men dat niet, dat was het issue juist. De beloofde rechtzaak voert Aviclaim niet uit. Nutteloze tijd besteed aan Aviclaim zonder resultaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid