facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AVIA Zevenaar

Info

Tankstation

Adres: Doesburgseweg 37c, 6902 PL Zevenaar (gemeente)
Telefoonnummer: +31881344024
Stad: Zevenaar
Route: Doesburgseweg 37c
Postcode: 6902 PL


Recensies
Bij binnenkomst gelijk een brul van medewerker; mondkapje op. Staat zelf op halve meter afstand van iemand. Domheid kent geen grens. Gelijk rechtsomkeert gegaan. Jammer dat ik niet getankt had;
Triest, vanwege corona mag je toilet niet gebruiken behalve als je een consumptie neemt,dan mag het wel. Als dat je verdienmodel is,zet er dan gewoon een toilet dame/heer neer die 50 cent vraagt en de boel netjes schoon houd.
Fijne bediening
Het personeel is geen visite plaatje voor Avia Zevenaar. Als klant hoor je gezien en geholpen te worden. Daar hebben ze bij Avia Zevenaar niet van gehoord.
Wat een onbeschoft jong meisje staat hier, discussies aangaan en de klant verwijten van een rare reactie en daarna ook nog het artikel in de bak smijten.... nee kots op Avia Zevenaar. Overigens half Zevenaar wat zijn jullie achteruit gegaan!
Goedkoper dan waar ook in die omgeving en fijn personeel
Niet de goedkoopste, wel vriendelijk personeel
Prima en goedkoop
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid