facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AVIA Pijnacker

AVIA Pijnacker
Adres: Klapwijkseweg 2, 2642 RB Pijnacker
Telefoonnummer: 0105190532
Stad: Pijnacker
Route: Klapwijkseweg 2
Postcode: 2642 RB


Openingstijden

Maandag: 06:30 - 22:00
Dinsdag: 06:30 - 22:00
Woensdag: 06:30 - 22:00
Donderdag: 06:30 - 22:00
Vrijdag: 06:30 - 22:00
Zaterdag: 07:30 - 22:00
Zondag: 09:00 - 21:00

Recensies
Na de verbouwing van de Avia en dat De Haan het heeft overgenomen is het helemaal opgeknapt en supermooi geworden. Lekker getankt voor een mooie prijs, bandjes opgepomd en de auto in de wasbox even schoongemaakt. Super!
Compleet tankstation in Pijnacker Zuid. Niet duur en op dinsdag en zaterdag extra korting. Leuke shop, wasstraat + wasboxen, en grote wasmachines voor dekens en zo. Goed opgeknapt met ombouwing van Avia naar Haan.
Mooi dat de wasgelegenheid vernieuwd is jammer dat je niet meer met contant geld kan stofzuigen daarom voor mij helaas geen was en stofzuig beurten meer
Wasboxen met cash, er is een wasstraat, goede koffie en ook wasmachines en droger voor grote was hoeveelheid/ groot was item naast dat het een tankstation is.
Ideaal die grote wasmachine voor je dekbedden, 18 kilo! De temperatuur, waar je op wilt wassen, kun je zelf instellen. Je kunt zelfs instellen of je een sms-je wilt ontvangen als je was bijna klaar is. Het wasmiddel is er één van het verantwoorde soort, hypoallergeen en het ruikt goed: fris en niet te sterk. Hier komt ik terug.
Altijd scherpe prijs, ga zo door!
Mooi nieuw tankstation na verbouwing
Lange wasbeurt voor weinig
Prima plek om je auto te wassen terwijl je en passant een wasje draait in een van de openbare machines hier.
Een bemande tankstation met shop, wasbox en wasstraat. Ze hebben in verhouding tot stations in de buurt tevens onbemand erg concurrerende prijzen! De wasstraat is niet heel uitgebreid maar levert wel prima resultaat. Tegenover de wasboxen zijn er ook een aantal stofzuigers. Hier moet je wel voor betalen. Vergeet ook niet dat je er terecht kunt voor het controleren/oppompen van de bandenspanning. Je kunt sinds een paar maanden ook kleding laten wassen in diverse machines.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid