facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AVIA Oostzaan

AVIA Oostzaan

Info

Na sluitingstijd van de shop ,worden de nacht pompen in werking gezet , U kunt dus 24 uur per dag bij ons tanken, wassen en stofzuigen.

Geschiedenis

Alle pompen zijn 24 uur per dag open

Shop:
Maandag: 06:00-21:00
Dinsdag: 06:00-21:00
Woensdag: 06:00-21:00
Donderdag: 06:00-21:00
Vrijdag: 06:00-21:00
Zaterdag: 08:00-21:00
Zondag: 08:00-21:00

Adres: Skoon 2, 1511 HV Oostzaan
Telefoonnummer: 0756840116
Stad: Oostzaan
Route: Skoon 2
Postcode: 1511 HV


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 21:00
Dinsdag: 06:00 - 21:00
Woensdag: 06:00 - 21:00
Donderdag: 06:00 - 21:00
Vrijdag: 06:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 08:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: AVIA storing, AVIA betaalmogelijkheden, AVIA Barendrecht, AVIA Schagen, AVIA diesel, AVIA Nijkerk, AVIA tankkaart, Station AVIA
Recensies
Zojuist hier wezen tanken. Perfecte tankstation met goede prijzen. Zeker wel de beste in de omgeving. Ben hier ook vriendelijk en snel geholpen door de medewerkster genaamd Brenda, een hele professionele medewerkster die goed met klanten weet om te gaan. Verder is deze tankstation makkelijk bereikbaar en kun je hier ook je auto wassen. Ze hebben trouwens ook wasmachines waar kleding in gewassen kan worden. Ideaal!!!
Ontzettende chagrijnige wijven. Ik durf bijna niet meer mijn pakketje af te geven daar. Gister deed het apparaatje het niet en ik moest dan maar even een ander DHL punt zoeken. Ik kom gewoon vandaag weer terug hoor ‘vrouw’ want ik vertik het om helemaal naar Zaandam te rijden omdat jouw apparaatje het niet doet die dag Met zo een instelling kom je inderdaad niet veel verder dan het tankstation.
Voor €6 had ik een schone auto Ik heb wel zelf gedaan in de douchecabine
Als je komt tanken of voor de carwash komt: prima. Maar met de DHL service doen ze vaak lastig zuchtend scannen of pakket halen, rare vragen stellen of zelfs pakketjes weigeren die ze zelf "te zwaar" vinden, terwijl je bij DHL tot 20 kg kunt verzenden waar je zelf naar betaalt.
Ruim assortiment, snel geholpen. Als de klanten wc makkelijk te gebruiken was niet achterom met een sleuteltje dan had dit een vijf sterren kunnen zijn.
Personeel mag wel wat vriendelijker zijn als je wat ten goeden van het bedrijf wilt doorgeven. We werden nog al onbeschoft behandeld. Erg jammer we tanken hier al jaren.
Prima pomp, maar laat je pakket er niet bezorgen. De dames zijn veelal niet de vriendelijkste, maar doen nog een stapje minder als je voor een pakje komt. Contactloze betaling bij wasboxen al maanden stuk, dus alleen cash!
Fantastisch wasstraat met karcher borstels en shampoo van Riwax
Niet heel duur in vergelijking met sommige andere pompstations. Prima wasboxen en je hebt er ook een kleine wasserette. Wasstraat vind ik wat minder. Ze hebben een leuk klein assortiment bloemen en cadeauartikelen, snoep en wat overige artikelen. Verder een kleine koffiebar. Een prima benzinepomp voor de inwoners van Oostzaan en omstreken.
Ik kom gezien het rijden van klassieker en semi cabrio klassieker niet vaak, tanken en altijd de auto wassen en echt altijd vriendelijk personeel behulpzaam en vriendelijk vooral in deze bizare periode waarin ik getuige was dat klanten niet zo vriendelijk waren. Echt respect van mij een 9 plus
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid