facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AVIA Lochem

AVIA Lochem

Info

Avia Lochem zit aan het randje van het centrum van Lochem. Dit station onderscheidt zich door zijn eigen karakter, persoonlijkheid en service.

Adres: Zutphenseweg 2a, 7241KR Lochem (gemeente)
Telefoonnummer: 0573251461
Stad: Lochem
Route: Zutphenseweg 2a
Postcode: 7241KR


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 21:00
Dinsdag: 07:00 - 21:00
Woensdag: 07:00 - 21:00
Donderdag: 07:00 - 21:00
Vrijdag: 07:00 - 21:00
Zaterdag: 07:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Wasstraat Lochem, Peut Lochem, AVIA aanhanger huren, Dieselprijs Lochem, Shell Lochem, AVIA wasstraat prijzen, AVIA Lochem aanhanger
Recensies
Afgelopen zondag een open aanhangwagen gehuurd en vandaag een huifbak. Beide keren zeer servicegericht geholpen door 2 verschillende medewerkers die de aanhangwagen vakkundig hebben aan-en afgekoppeld. We komen zeker terug! Een aanrader, ook als je kijkt naar het tarief dat in rekening wordt gebracht.
Reageren snel op reservering, je kunt de aanhanger zonder borg meenemen, ze rekenen ruime uren en minimale prijzen. Vriendelijk personeel, prima aanhanger
Aanhanger gehuurd. Prima en snelle service. Hulp bij aankoppelen werd ongevraagd geboden. Top service en vriendelijk personeel! Ook prima wasstraat!
Ik kom hier om de auto te wassen en dat ziet er prima uit
Goed tanken, beetje prijzig, oude shop
Werd afgesnauwd door een medewerkster omdat ik waarschijnlijk op het verkeerde moment kwam om een pakketje af te geven. Jammer maar ik kom hier nooit meer.
Wasgelegenheid verdient aandacht. Koppelingsmogelijkheid sterk ge/verbogen, trekhaakdop verdwenen. In aansluiting op de reactie vd eigenaar : het is niet zo zeer de kritiek maar het punt van aandacht! Wij hebben het resultaat vd wasbeurt bekeken en die was prima! Naderhand, volgende dag zie je pas wat je mist. Maar ik zal u nog wel uitgebreider mailen.
Prima wasbox je krijgt veel water voor 1 euro de wasstraat is ook dik in orde. Vriendelijk personeel.
Ik kom hier een aanhanger huren als ik er eentje nodig heb. Goedkoop ook voor een kleine beurs!!!
Nog nooit getankt hier, wel pakketjes afgehaald. 5 sterren omdat ik hier zonder mondkapje naar binnen mag en daar ook niet naar wordt gevraagd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid