facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Avesta mobility

Avesta mobility

Info

Mobiliteitsadviseur, gespecialiseerd in alles wat met wielen te maken heeft.



"AVESTA is:- Expert in transportbranche, NIWO/Eurovergunning, kostprijsberekeningen en loonadministratie.- Begrijpt de taal van transportondernemers, tandartsen en de mondzorgkundigen."
Adres:
Telefoonnummer: 0850 657235
Stad: Amersfoort


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Recensies
Avesta benaderd bij aanvraag NIWO vergunning. Alle lof voor de vlotte en secure afhandeling van de Kredietwaardigheidscontrole. De duidelijke samenstellingsverklaring was mede de basis voor een snelle afhandeling bij NIWO.
Zeer tevreden met de service die mij online is geboden. Samenstellingsverklaring NIWO vergunning aangevraagd, en de hulp die ik hierbij online kreeg heeft mij verrast!!! Ik ben normaal gesproken niet iemand die ze’n zaken online regelt, van de ouwe generatie zoals je hoort. Maar de manier waarop deze mensen mij online hebben geholpen, heb ik zoiets van ik moet dit vaker doen. Avesta tax en Finance B.V hartelijk dank voor jullie inzet voor het afhandelen van mijn aanvraag!! Top bedrijf!
Prima service snel en komt zijn afspraken na TOP. NIWO verklaring geregeld
Zoals afgesproken binnen 24 uur heb ik mijn verklaring gekregen. Naast het feit dat het vanaf mijn kant wat vertraging had met het regelen van stukken, heeft Meneer Hosseini het toch netjes afgemaakt op dezelfde dag. Zeer zeker aangeraden. Heb al tweemaal mijn kredietwaardigheid verklaring bij Avesta Tax & Finance geregeld
Betrouwbaar, ervaren, betrokken - zo staat het op de site en zo heb ik AVESTA en Arian ook mogen ervaren. Goed bereikbaar, goede en duidelijke communicatie, professioneel en vooral snelle en pragmatische dienstverlening. Kortom TOP en zo als een Accountant als een verlengstuk van je bedrijf hoort te zijn! Voor ons een nieuwe en waardevolle partner voor de zakelijke toekomst! Veel succes verder en hopelijk ook veel nieuwe en tevredene klanten zoals wij.
Super bedrijf, vriendelijk, klantgericht. Persoonlijk contact is als zeer prettig ervaren.
Uitstekende en snelle service. NIWO verklaring binnen 24u geregeld. Persoonlijk contact en opvolging.
bizar slechte dienstverlening: slecht bereikbaar, veel fouten, in rekening brengen van kosten herstelwerkzaamheden, afwijken van gemaakte afspraken, te late levering van aangiftes, en als laatst een zeer onvriendelijke behandeling. Echt een afrader!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Avesta mobility.

Amersfoort adviseur autobranche

openingstijden, locatie, vervoer. Avesta mobility adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Avesta mobility. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Avesta mobility delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AutoVerkoopplan.nl AutoVerkoopplan.nl 2 km Deze garage bezocht op woensdag. Vriendelijk geholpen, geduldig, behulpzaam, laten je...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid