facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AVerion multimedia partner

AVerion multimedia partner

Info

AVerion multimedia partner levert audiovisuele totaaloplossingen, het realiseren van audiovisuele projecten voor bedrijven en instellingen.



"AVerion multimedia levert totaaloplossingen voor het realiseren van audiovisuele projecten en is een lokale dienstverlener die bij zowel de zakelijke als de particuliere sector in de ruimste zin van het woord kan leveren. AVerion MM is een integratie van AVerion Rental BV, AVerion Design en AVerion Security. Naast de eerder genoemde mensen en middelen heeft AVerion MM ook haar organisatie gestructureerd en ingericht op kwaliteit wat resulteert in een stabiele en succesvolle bedrijfszekere werkwijze."
Adres: edisonlaan 14, 6003 db Weert
Telefoonnummer: 0495-450586
Stad: Weert
Route: edisonlaan 14
Postcode: 6003 db


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30

Recensies
Zojuist heeft Averion een fantastische drive-in bioscoop voor de afscheidsavond van Brede School Moesel geregeld. Een fantastische avond dankzij dit hele fijne, professionele en meedenkende bedrijf. Nogmaals ontzettend bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid