facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Avenue Makelaars 't Gooi

Avenue Makelaars 't Gooi

Info

Welkom bij Avenue 't Gooi !!

Geschiedenis

Wij helpen.

Een huis verkopen is geen eenvoudige zaak tegenwoordig.
Avenue 't Gooi helpt u bij ingewikkelde en soms emotionele keuzes.
Zo ontzorgen wij en maken van kopen en verkopen een positieve ervaring!...

Wij nodigen u uit om ons aanbod te bekijken via onze website http://www.avenuehetgooi.nl/aanbod/woningaanbod/.


Kom kennismaken!



"Avenue 't Gooi is opgericht vanuit de behoefte aan meer en persoonlijkere dienstverlening. We zijn een full-service NVM makelaars-kantoor, maar wat is een full-service makelaar? En zijn wij anders dan andere kantoren? Uiteraard begeleiden we u bij het volledige verkoopproces en hebben we een groot netwerk en zoekersbestand waar mogelijk uw koper al tussen zit. Maar wij gaan verder, die stap meer die nodig is. We zijn uw sparringpartner. Elke vraag die u heeft kunt u met ons bespreken. Indien nodig en/of gewenst brengen we u in contact met benodigde partijen. Onze filosofie is dat we iedere opdrachtgever de gewenste aandacht willen, maar vooral ook kunnen, geven."
Adres: Lindenlaan 9, 1271 AV Huizen
Telefoonnummer: 0355237531
Stad: Huizen
Route: Lindenlaan 9
Postcode: 1271 AV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Makelaars Gooi en Vechtstreek, Makelaar huizen huren, Het Gooi Huizen te koop, Makelaar 't Gooi, Makelaar Naarden, Makelaar Laren, Funda huizen, Makelaar Bussum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Monnikenberg Monnikenberg 286 meter Prachtig gebied, heerlijk rustig en vanalles wat: heide, bos, meertje, fietspaden, ko...
Recensies
Agnes en Britt hebben ons de afgelopen 1,5 jaar geholpen met de zoektocht naar onze eerste woning. We hebben van hen hierin fantastische begeleiding gehad! Ze zijn altijd goed bereikbaar voor alle vragen die je rondom je huis hebt en denken mee maar blijven ook realistisch! Echt een top makelaar!!
Bijna drie jaar geleden hebben Agnes en Britt ons huis in de verkoop gezet. De mooie foto's, sfeervolle video en informatieve tekst op Funda inspireerden belangstellenden! Van begin tot eind van de verkoop werden wij goed op de hoogte gehouden. Wij kregen meteen na de bezichtigingen telefonisch verslag hoe het bezoek verlopen was. Ons huis was binnen korte tijd voor de juiste prijs verkocht! De kopers kochten een mooi huis en wij zijn nog steeds tevreden hoe de verkoop is verlopen!
Nu voor de 4e maal, naar alle tevredenheid, ondersteuning vanuit Avenue 't Gooi makelaars gehad. Betrouwbaarheid, kundig, vakbekwaam, uptodate, snel schakelen, veiligheid en begeleiding. Dit zijn enkele punten die haarfijn bij Agnes en Britt aansluiten, het zijn fijne, maar bovenal lieve en begripvolle vrouwen om mee samen te werken. Volgende keer weer!
"We gaan voor een snelle verkoop!" was de reactie nadat Agnes en Britt ons huis gezien hadden! Zodra het pand op Funda stond werden belangstellenden door de professionele foto's, video en creatieve impressies enthousiast gemaakt. Bezichtigingen werden ruim van te voren gemeld. We werden voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Ons huis was snel verkocht voor een prima prijs! Dankzij hun inzet, openheid en deskundigheid zijn wij zeer tevreden verkopers! Avenue 't Gooi! Bedankt!
Met veel plezier kijken wij terug op de verkoop van onze woning door Agnes en Britt. Persoonlijke aandacht, zorgvuldig gemaakte foto's voor Funda en goede afstemming over het bezichtigen van onze woning. Dat alles resulteerde in een snelle verkoop van onze woning binnen 3 weken! Nogmaals dank voor jullie inzet en betrokkenheid!
Onze ervaring bij serieuze interesse in een koopwoning is helaas negatief geweest. Er is onvoldoende transparant gecommuniceerd over de tijd dat de woning te koop stond. Een ingeplande bezichtiging +/- twee weken na telefonisch contact werd een dag van tevoren afgebeld omdat er een bod was gedaan wat de verkoper heeft geaccepteerd. Daar niet over communiceren is in onze beleving onbehoorlijk.
Bezichtiging gehad, erg onbeschofte meneer met opmerkingen als 'jouw kinderen is de rede dat ik voor kinderen pas' en schreeuwen tegen mijn dochter omdat ze op het bed probeerde te klimmen. Mijn advies ga niet in zee met deze mensen.
Een warme, hartelijke makelaar die altijd voor je klaar staat in het gehele proces van aan- en/of verkoop. Fijne communicatie onderling, ook bereikbaar buiten kantooruren indien nodig, kundig advies, luisteren goed naar je wensen en denken mee in het realiseren/vinden van je droomhuis, helpen in verkoopstyling tijdens verkoop om het beste uit de verkoop te halen. Makelaar die echt een stap verder gaat, ontstresst en ontzorgd met een glimlach, met optimaal resultaat! Ik kan de dames van avenue 't gooi zeker aanraden.
Twee keer een woning bezichtigd met deze makelaar. Heeft de zaken niet op orde. Vergeet dat we een afspraak hebben staan, vergeet de huissleutels tijdens een bezichtiging en belt ons per slot van rekening na een tijd op wat we van een woning vonden die uit de verkoop was gehaald nadat wij een bod hadden geplaatst. Zeker geen aanrader!
Het is een makelaar die verder gaat dan het obvious. Geen vraag was te gek en ze stonden altijd klaar. Daarnaast denken ze mee in hoe de verkoop te verbeteren. Ze zijn open en eerlijk in de communicatie en hun handelen. Ik kan ze alleen maar aanraden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid