facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aveleijn

Aveleijn

Info

Aveleijn is een Twentse zorgorganisatie die mensen met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid ondersteunt bij een leven vol betekenis

Geschiedenis

Aveleijn is een Twentse zorgorganisatie die mensen met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid helpt de volle rijkdom van het leven te ervaren.

Aveleijn begeleidt en ondersteunt kinderen, volwassenen en het gezin op alle leefdomeinen: wonen, werken, onderwijs en relaties. Dat kan professionele begeleiding thuis zijn, maar ook binnen onze eigen voorzieningen voor wonen en werken. Door echte samenwerking, met alle betrokkenen binnen en buiten Aveleijn, maakt Aveleijn meedoen toegankelijk.

De kerntaak van Aveleijn is het faciliteren van een leven vol betekenis voor cliënten. Een leven waarin zij van betekenis zijn door een bijdrage vanuit volwaardig burgerschap. Maar ook een leven waarin zij betekenis ervaren door te genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Eigen keuzes, eigen kracht en eigen mogelijkheden vormen daarbij steeds de basis.

Om onze missie, leven vol betekenis, vorm te geven stellen wij drie kernwaarden centraal: Ontmoeten, Ontwikkelen en Ondersteunen. Deze waarden zijn onze leidraad in de manier waarop Aveleijn werkt en geven richting aan de toekomst van Aveleijn.

Op www.zorgkaartnederland.nl kun je een review achterlaten voor Aveleijn.

Adres: Grotestraat 260, 7622GW Borne
Telefoonnummer: 074-2556600
Stad: Borne
Route: Grotestraat 260
Postcode: 7622GW



op zoek naar gerelateerd: Aveleijn wonen, Aveleijn aanmelden, Aveleijn Denekamp, Aveleijn aantal medewerkers, Witte Huis Borne Aveleijn, Aveleijn vacatures, Aveleijn inloggen, Aveleijn got talent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ARBE dienstverlening ARBE dienstverlening 1 km Arbe is er alleen voor zichzelf, niet voor de cliënt! Nog minder dan 1 ster!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid