facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AVEK, kwaliteitsbedden sinds 1927

AVEK, kwaliteitsbedden sinds 1927

Info

Avek is een Nederlandse producent van hoogwaardige boxsprings, matrassen, spiraalbodems en ruimtebesparende bedden. Vakmanschap in bedden sinds 1927.

Geschiedenis

Ieder mens is uniek, net als iedere slaapwens. Daarom biedt Avek een breed scala aan keuzemogelijkheden. Met verschillende hardheden, maten, verstelbaarheid, stoffen en
ontwerpen, creëer je jouw bed op maat. Nadat je bij de dealer je eigen bed hebt samengesteld, maken onze vakmensen deze op maat in onze eigen fabriek.

Sinds 1927 maken wij hoogwaardige bedden en matrassen in onze fabriek in het Friese Surhuisterveen. Het motto van oprichter Roel Kok, Arbeid Vlijt En Kwaliteit, is nog steeds een belangrijk uitgangspunt. Onze kennis en ervaring ontwikkelt zich al drie generaties lang. We maken vrijwel alles zelf. Elk product maken we met aandacht en controleren we voordat het naar de klant gaat.

Als het om het maken van bedden gaat, zijn alleen de beste materialen voor ons goed genoeg. Ventilerende materialen, rijke stoffen en innovatieve, duurzame veringen: ze vormen de basis van ieder Avek slaapsysteem. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Dat is voor ons een bewuste keuze. Zo kunnen we het comfort en de duurzaamheid van al onze boxsprings, matrassen en bedden garanderen.

De gehele productie van al onze slaapsystemen hebben we in eigen hand en huis. Welk bed of matras je ook kiest, wij garanderen jarenlang gezond slaapcomfort. Jouw nachtrust is onze missie. Met Avek kies je voor een betrouwbaar Nederlands product. Wij staan samen met onze vakmensen klaar om het bed van jouw dromen te maken. Want je slaapt tenslotte toch het lekkerst op je eigen Avek bed.

Meer weten? www.avek.nl



"Producent van kwaliteitsbedden sinds 1927"
Adres: Groningerstraat 98, 9231 CP Surhuisterveen
Telefoonnummer: +31 (0) 512-369444
Stad: Surhuisterveen
Route: Groningerstraat 98
Postcode: 9231 CP


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Avek boxspring review, Avek Ninety, Avek dealers, Avek Ninety Consumentenbond, Avek uitstapverlichting, Avek Surhuisterveen, Avek matras, Avek bedden prijzen
Recensies
Nu ruim 3 jaar een bed van Avek gekocht bij slaapcomfort Oost in Amsterdam. Ik begin wat slaapcomfort te missen dit aangegeven en vertegenwoordiger van Avek samen met Slaapcomfort Oost bij mij langs geweest om te kijken of er technisch iets niet klopte aan het bed. Na inspectie blijkt het bed technisch goed te zijn maar het matras te zacht voor mijn gewicht. Als het goed is wordt dit voor mij in orde gemaakt. Goede service!
We zijn ontzettend gelukkig met het fantastische AVEK bed. Een modern ontwerp, absoluut premium kwaliteit en dat alles vanuit Friesland. De elektrisch verstelbare matrassen zijn geweldig en de accessoires zijn modern vormgegeven. Wij gingen bij Meulen & Baarsma kijken voor een Auping bed, maar kwamen thuis met AVEK. Mooier en minstens net zo goed.
Ik slaap al ruim 8 jaar op de matrassen van Avek. Je wordt fantastisch goed geholpen met de keuze van het matras. Het matras slaapt nog steeds heerlijk.
We hebben een aantal jaar geleden voor Avek bedden gekozen en dat was een hele goede beslissing. Het slaapcomfort en de kwaliteit van de bedden laat niets te wensen over.
Men biedt een omruilgarantie van 60 dagen: maar let op; dit kost 85 euro, daarnaast zit je dan opnieuw vast aan een levertijd. We zijn nu een week verder op een bed van AVEK; de Ninety, tot op heden dagelijks met rugpijn wakker worden. Wij zijn nog verre van overtuigd.
Na een keer heerlijk te hebben geslapen op een Avek bed in een hotel hebben we nu ook zelf een AVEK bed gekocht, nu slapen we elke nacht in een heerlijk comfortabel bed.
Een betrouwbare familiebedrijf. Levert bedden die met aandacht en liefde zijn gemaakt. Ik weet zo gauw geen verbeterpunten, omdat mijn bedden fantastisch slapen.
Een aantal jaren geleden heb ik een boxspring van Avek aangeschaft en nog elke nacht geniet ik van dit comfortabele en mooie bed!
We hebben het vouwbed avek click aangeschaft. Het bed ligt super en is kwalitatief een aanrader. Met bezorgen miste een klein onderdeel, na contact met de fabriek keurig en supersnel opgelost, terwijl fabrieksvakantie was. Bedankt avek!
Ik slaap al jaren op een bed van Avek. De spiraalbodems zijn ruim 15 jaar oud maar nog steeds top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid