facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Avantisport.nl

Avantisport.nl

Info

Avantisport.nl

Geschiedenis

Welkom op de fanpage van Avantisport.

Sportschoenen en sportkleding vind je online in de online sportwinkel van Avantisport.

Hier profiteer je van flinke kortingen die kunnen oplopen tot maar liefst 70%! Je kunt kiezen uit een breed assortiment aan sportkleding, sportschoenen en sportaccessoires. Allemaal producten van de beste merken, die je kunt aanschaffen tegen erg aantrekkelijke prijzen.

Onze webwinkel biedt volop keuzemogelijkheden voor dames, heren en kinderen en voor alle gangbare sporten. Het hele gezin kan zo rekenen op de kwaliteit en service van Avantisport.

Voor vragen neem gerust contact met ons op!

Adres: A van Leeuwenhoekweg 54, 2408 AN Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: 0172-470250
Stad: Alphen aan den Rijn
Route: A van Leeuwenhoekweg 54
Postcode: 2408 AN



op zoek naar gerelateerd: Sportpaleis nl, Avantisport peak Performance, Sport online Shop, Sportkledingwinkel, Sportkleding online, Bakker Sport, Voetbal winkels, SPORT 2000 Sportpaleis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwemmen en Zo Zwemmen en Zo 1 km zwemsportwinkel - zwemkleding - wedstrijd zwemkleding - wetsuits - waterpolo - teamkl...
Bandana Sports Bandana Sports 2 km Tennis evenementen Reizen - Kampen - Clinics - Weekenden
Recensies
Dit seizoen het team van mijn zoon voorzien van een volledige outfit van Jako. Contact gezocht met Avantisport en vanwege de grote bestelling een leuke kwantumkorting gekregen. Levertijden door Corona waren soms wat lang maar altijd heel netjes geholpen. De kousen waren best snel kapot bij een aantal spelers maar dit is heel netjes afgehandeld.
Er is mij een beschadigd broekje geleverd, dus retour gestuurd. Mijn retour is vervolgens geweigerd, omdat het broekje beschadigd was. Na meerdere malen contact opzoeken alsnog geen geld terug gekregen en zou het mijn schuld zijn.
Toevallig op hun website terecht gekomen, via mail info gevraagd met betrekking tot een bestelling, en direct een antwoordje terug gekregen. Daarna bestelling geplaatst en nog geen 24u later in België netjes afgeleverd. Prima service dus, en dat tegen een heel scherpe prijs !
Verwacht hier geen enkele service mocht je een probleem hebben, Houden zich niet aan hun eigen garantieregelementen. Gaan niet inhoudelijk in op klachten. Ze reageren hieronder zogenaamd netjes op mijn review om schijn op te houden naar de buitenwereld maar in werkelijkheid geven ze je garantie tot aan de stoep.
stel oplichters, bestel je er iets wat je zelf niet gepast hebt omdat je ziet dat ze te klein zijn stuur je het zelfde dag zelfde uur terug. slopen ze het zelf en zeggen ze dat ze het kapot retour gehad hebben. Bestel hier nooit meer wat
Online besteld en bij afhalen nog even kunnen passen. Bleek inderdaad dat ik een maat groter nodig had. Gelukkig hadden ze deze op voorraad. Vriendelijke mensen!
Pakketje binnen een paar dagen netjes bezorgd, niets op aan te merken!
Verkopen jullie in de winkel ook alle Australian broeken met bies?
Snel volgende dag in huis, vriendelijk en een leuk assortiment
Waardeloze mobiele site... vriendelijke mensen bij de balie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid