facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AVA Marine

AVA Marine

Info

AVA Marine: nautische groothandel voor jacht- en scheepsbouw, jachtcharters, rederijen, technische installateurs, zeilscholen, overheden en opleiders.

Producten

Nautische kwaliteitsproducten als: oliën, vetten, koelvloeistoffen, lijm- en kleeftechniek, waterkaarten, almanakken, nautische les/cursusboeken, navigatiemiddelen, veiligheidsproducten, fenders, touwwerk, vlaggen, luiwagen en putsen.



"Welkom bij AVA Marine: groothandel/importeur in scheepsbenodigdheden voor de beroeps- en pleziervaart. Wij kunnen U als werf, nautisch bedrijf, overheid of eindgebruiker een breed assortiment aanbieden van hoogwaardige A-merk producten op het gebied scheepsbenodigdheden, bootonderdelen, motoronderdelen en watersport accessoires. AVA Marine heeft scheepsbenodigdheden voor beroepsschepen als binnenvaart, charter, duw- en sleepvaart, passagier, patrouille of vissersschepen. Hiernaast hebben wij een breed aanbod voor de pleziervaart als motorjachten, zeilboten, sloepen of toer- en visboten"
Adres: Eize Speerstrastjitte 4, 8711 LB Workum
Telefoonnummer: 06 5782 4278
ln.eniramava@ofni
Stad: Workum
Route: Eize Speerstrastjitte 4
Postcode: 8711 LB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 13:00

Recensies
Hier een Jabsco pomp via de webshop besteld. Mij werd vervolgens een alternatief aangeboden wat identiek aan jabsco zou zijn, alleen de sticker zou anders zijn.... Omdat ik snel een pomp nodig had toch maar laten bezorgen. Bij montage bleken de slang aansluitingen niet te passen en ook de montagepunten kwamen niet overeen met de originele Jabsco Pomp. Na contact per mail de pomp geretourneerd. En elders origineel besteld. Echter, het geld werd niet teruggestort. Na 5 weken kregen we de pomp weer met een ander aansluitset... Reactie van AVA Marine: met een correcte aansluitset is uw klacht verholpen....
Door huidige wereld situatie duurde de levering wat langer. Goed op de hoogte gehouden en zeer tevreden met mijn bestelling.
Ruim assortiment, snel geleverd, deugedelijk ingepakt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid