facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AV Passaat

AV Passaat

Info

Over AV Passaat

Geschiedenis

Historie
AV Passaat is ontstaan in 2003 uit de fusie van de verenigingen AV Sliedrecht (1956) en ARSV Papendrecht (1980). De vereniging is nog altijd verankerd in beide gemeentes.
De naam Passaat staat voor PApendrecht en SLiedrecht SAmen ATletiek, de statutaire naam van de vereniging.

Locatie
Passaat is gesitueerd in het Sportcomplex Oostpolder en heeft de beschikking tot een volwaardige kunststof atletiekbaan en modern clubhuis. Sporters en bezoekers komen daarom graag naar ons.

De Leden
Passaat heeft ruim 600 leden. Hiervan zijn er 200 jeugdlid. De meeste leden zijn afkomstig uit Papendrecht en Sliedrecht. Ca. 100 leden zijn woonachting in naburige gemeenten.

Jeugd
De jeugd kan bij ons onder andere terecht voor hoogspringen, verspringen, speerwerpen, kogelstoten, diverse loopnummers en lange afstandlopen.

Binnen de vereniging is een actieve jeugdcommissie die o.a. een Paas- en Sinterklaas- training verzorgd. Samen met de trainers wordt er ook een slaapfeest en trainingsweekend georganiseerd. Ook een disco ontbreekt niet in de jaarlijkse activiteiten lijst.

Volwassenen
Ieder jaar beginnen velen met hardlopen onder deskundige begeleiding van Passaat. In 2011 begeleiden we meer dan 100 beginners van 0 naar de 7,5 kilometer van de Lenteloop.
Gevorderden trainen op de baan en op de weg, recreatief of prestatiegericht. Ook wordt er aan sportief wandelen en Nordic Walking gedaan.
Ook stromen vanuit de jeugd steeds meer atleten door naar de technische nummers bij de senioren. In de meeste gevallen specialiseren de volwassenen zich in enkele disciplines.

Algemeen
Bij Passaat draait het niet alleen om de sportieve prestatie. De sociale binding, het vereniging zijn, speelt ook een grote rol. Naast het sporten worden tal van activiteiten georganiseerd om de sociale cohesie onder de leden te versterken. Dat geldt voor zowel de jeugd als voor de volwassenen.

De vereniging is bij notariële akte opgericht en derhalve een vereniging met volledige rechtsbevoegdheid. De akte met de statuten zijn bij de secretaris te allen tijde op te vragen.

Voor de praktische invulling van de dagelijkse gang van zaken heeft het bestuur een reglement opgesteld. Dat reglement is bij de barmedewerkers beschikbaar en in te zien.

AV Passaat heeft geen signatuur wat betreft geloof. Dit betekent dat we als vereniging plaats bieden aan iedereen die elke verschijningsvorm van atletiek wil beoefenen.

Trainingsinformatie
Voor meer informatie over het wandelen, hardlopen op de weg en baanatletiek kunt u kijken onder het tabblad training. Ook de trainers en trainingstijden zijn onder dit tabblad beschikbaar.

Adres: Andoornlaan 38, 3350 CG Papendrecht
Telefoonnummer: 078-615 21 72
Stad: Papendrecht
Route: Andoornlaan 38
Postcode: 3350 CG


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 22:00
Dinsdag: 20:00 - 22:00
Woensdag: 18:00 - 22:00
Donderdag: 13:30 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: AV Passaat foto's, Cirkelloop Papendrecht, A.A.A. atletiek, Lenteloop papendrecht uitslagen, Lenteloop Papendrecht 2022
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Korfbal Trainingscentrum Papendrecht Korfbal Trainingscentrum Papendrecht 45 meter Een trainingscentrum gericht op het trainen van de 4 korfbalbedoelingen. Spelers hebb...
SV Kabaal SV Kabaal 45 meter Verouderde faciliteiten doen denken aan de jaren 40.
PKC events PKC events 45 meter PKC Events
v.v. Drechtstreek v.v. Drechtstreek 543 meter Andris is de pupil van de week.
VV Drechtstreek VV Drechtstreek 556 meter op een mooi sportcomplex!
Tennisvereniging TOP Papendrecht Tennisvereniging TOP Papendrecht 732 meter Hele goede indoor padelbanen met goede hoogte om normaal te kunnen spelen. Weinig rui...
VV Flits Dames 1 VV Flits Dames 1 2 km Flits Ds1 is een volleybalteam dat uitkomt in de 1e klasse regionaal.
Bewust-Fit Bewust-Fit 2 km Gemoedelijke sfeer, leuke afwisselende lessen, schone ruimtes en top trainers die ech...
Sportcentrum Physique Sportcentrum Physique 2 km Sporten in deze sportschool is als thuiskomen. In de luxe van deze tijd heb je overa...
Handbalvereniging Des'72 Handbalvereniging Des'72 2 km Saaie open locatie met te weinig zitjes. Ook voor spelers geen echte wisselbank met e...
Papendrechtse Tennis Club - PTC Papendrechtse Tennis Club - PTC 3 km Geweldig mooie locatie. Enorm gezellig.
Recensies
Leuke ervaring. Goed georganiseerde run voor kinderen op de basisscholen
Goede baan maar de starter kan nog wel even een cursus gebruiken
Goede begeleiding loop in de juiste groep met trainers
Leuke club met mensen die naast sportief ook erg sociaal zijn. Begeleiding is top. Wordt veel georganiseerd en de club is positief aanwezig in gemeente Papendrecht en omstreken.
Gezellige atletiek vereniging met nette faciliteiten
Ik sport hier al 5 jaar met plezier trainers helpen je altijs je ze nodig heb erg tevreden.
Heerlijke vereniging, heel actief ook voor de jeugd.
Geweldige leuke gezellige atletiek vereniging.
Jaarlijkse lenteloop is een aanrader voor iedere hardloper. 10 km of 5 km.
Leuke atletiekvereniging
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid