facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AV-OOST audiovisueel

AV-OOST audiovisueel

Info

AV-oost B.V. is een technisch bedrijf met een specialisme in het leveren van tpermanente audiovisuele oplossingen.

Geschiedenis

UW PARTNER IN AUDIOVISUEEL.

AV-OOST is een technisch bedrijf met een specialisme in het leveren van tijdelijke en permanente audiovisuele oplossingen.

Permanente audiovisuele oplossingen.
Hierbij moet u denken aan het adviseren, leveren en installeren van audiovisuele producten welke ‘’permanent’’ worden geïnstalleerd in uw vergaderruimte, schoollokaal, sportkantine, kerk, werkplaats of zelfs buiten.
De oplossingen lopen uiteen van het installeren van een beamer, draadloos presentatiesysteem, omroepmicrofoon, achtergrondmuziek systeem tot vergader & stemsysteem voor vergaderzalen.
AV-OOST levert oplossingen op maat en is onafhankelijk in haar productkeuze en stelt het meest geschikte systeem samen op basis van de wensen of vereisten van de klant.
Ons team van AV-specialisten is dagelijks bezig met het adviseren, installeren en onderhouden van audiovisuele installaties in heel oost Nederland en komen graag eens langs om de mogelijkheden met u te bespreken.


Tijdelijk audiovisuele oplossingen.
Hieronder verstaan wij het huren van materialen die nodig zijn om een evenement te kunnen geven.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan het organiseren van een productlancering met beeld en geluid, een beursstand, bedrijfsfeest, dealerdag, bedrijfsjubileum of een congres met diverse sprekers.

‘’Ik wil graag een presentatie geven op een groot scherm voor 300 mensen in de openlucht’’

‘’Een Ibiza sfeertje op ons jubileumfeest lijkt mij wel wat’’

Een evenement organiseren is absoluut niet eenvoudig en voor de meeste mensen geen dagelijks werk. Het begint vaak bij een referentie, een gevoel of gewoon een wens vanuit de klant.
Onze primaire taak is het vertalen van uw wens of gevoel naar een prachtig evenement waarbij u exact hetgeen krijgt als wat u bedoelde, de techniek die achter de schermen gebruikt wordt om dit te kunnen verwezenlijken is voor u niet van belang en is zeker niet iets waar u zich in wil verdiepen, u heeft immers genoeg aan uw hoofd.
Onze event adviseurs kunnen u als geen ander helpen bij het maken van deze vertaalslag of adviseren van een evenement en gaan graag eens met u aan tafel om de mogelijkheden met te bespreken.


Bel of mail gerust eens met één van onze adviseurs om de mogelijkheden te ontdekken.
0548519713
[email protected]



"Specialist in digitaal samenwerken"
Adres: Het Assink 8a, 7496 CC Hengevelde, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: +31 (0)548 238 238
Stad: Hengevelde
Route: Het Assink 8a
Postcode: 7496 CC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Open Bedrijvendag Hengevelde Open Bedrijvendag Hengevelde 200 meter Open Bedrijven Dag Hengevelde
Rogier Tuinte Rogier Tuinte 844 meter Vertaald door Google We werkten samen met Total Image aan een zeer complex en strateg...
Total-Image - audiovisuele producties Total-Image - audiovisuele producties 844 meter Vertaald door Google We werkten samen met Total Image aan een zeer complex en strateg...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid