facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AV De Spartaan

AV De Spartaan

Info

Atletiekvereniging De Spartaan is een actieve en bijzonder gezellige club met een goede accommodatie en veel enthousiaste vrijwilligers.

Geschiedenis

A.V. De Spartaan heeft meer dan 840 leden en is daarmee een van de grotere atletiekverenigingen in Nederland. De atleten - uit de hele bollenstreek - beoefenen verschillende disciplines van de atletiek: de pupillen maken spelenderwijs kennis met alle facetten, de junioren trainen de loopnummers op de baan en de diverse technische nummers als hoog- en verspringen, speer- en discuswerpen, kogelstoten etc. Junioren, senioren en veteranen nemen deel aan competitie- en instuifwedstrijden, zowel landelijk als internationaal.
Naast de wedstrijdatleten is er een grote groep recreanten, die zich vooral bezig houden met de wegatletiek op langere afstanden tot en met de marathon. Ook deze atleten trainen serieus en nemen deel aan wegwedstrijden zoals trimlopen en hele en halve marathons. Met enige regemaat worden er reizen georganiseerd voor deelname aan een internationale marathon.

Adres: Spekkelaan 8, 2161 GH Lisse
Telefoonnummer: Telefoon Kantine: 0252-415350
Stad: Lisse
Route: Spekkelaan 8
Postcode: 2161 GH



op zoek naar gerelateerd: av de spartaan clubrecords, quatrocross lisse, ter specke loop, quatrocross 2019, spartaan lisse lid worden, runstart spartaan, spartaan training, atletiek uitslagen 2019
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
A.V. De Spartaan A.V. De Spartaan 0 meter Dit is sinds 8 jaar geleden mijn vereniging en nog steeds vind ik het een goede baan
Recensies
Mooie vereniging om de moeder van alle sporten, atletiek, te bedrijven. Afgelopen zondag was de vereniging gastheer van Hollen door de Bollen. Het was goed toeven daar.
Het ziet er mooi en verzorgd uit. Is een mooi visitekaartje voor Lisse. En je komt daardoor graag bij hun wedstrijden. Tot de volgende keer, Spartaan.
Dochter is net begonnen met proeflessen Ben goed geïnformeerd en heel aardig ontvangen zo ver het mogelijk is in deze corona tijd. Ze vind het tot nu toe fantastisch en we zijn voornemens lid te worden. Nu tijdje verder dochter is lid geworden en 3 oktober 1ste wedstrijd. Leuke club mensen en kijk uit naar komende tijd.
Prima atletiek vereniging
Een fijne vereniging. Vandaag een ronde over de baan. Herinnering aan een oud voorzitter!
Prima voor een atletiekbaan.
Prima atletiek vereniging,gezellige mensen
Dit is sinds 8 jaar geleden mijn vereniging en nog steeds vind ik het een goede baan
Nette kantine. Complex wat gedateerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid