facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AV audio producties

AV audio producties

Info

Gespecialiseerd in het maken van muziekproducties op maat, o.a. voor Zangers, Zangeressen en bands.

Geschiedenis

Kies voor de jonge, nieuwe en verfrissende sound die wij jou bieden. Zoek je als zanger of zangeres dat liedje wat je altijd al zou willen opnemen? Geen probleem, want wij verzorgen als het moet namelijk alles. Van een demo tot aan het product wat in de markt gezet gaat worden. Dankzij ons grote netwerk kunnen we een professioneel pakket aanbieden. Wij werken namelijk met goede muziekanten, mix engineers, mastering engineers, een goede fotograaf en videograaf etc. De opnames worden verzorgt in onze vernieuwde studio te Hoogeveen. De uiteindelijke eindmix voeren we uit in de bekende Rooftop studio's of bij Hans Aalbers recordings. Altijd een perfecte sound! Wil je meer informatie? stuur een Persoonlijk bericht!



"Gespecialiseerd in het maken van muziekproducties op maat! Voornamelijk op het gebied van het volkse Nederlandstalige genre."
Adres:
Telefoonnummer: 0528-666777
Stad: Hollandscheveld


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid