facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auxili

Auxili

Info

Gratis professionele hulp. Kost het ons geen tijd? Dan kost het jou geen geld. Veel vragen zijn makkelijk te beantwoorden. Stel je vraag!(via de website)

Antwoord gehad maar geen tijd voor de uitvoer? Laat ons de uitvoer doen en betaal voor de tijd.

Adres:
Stad: Goirle


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
QueRi Shop QueRi Shop 3 km Are you ready to start your new healthy lifestyle? You're in the right place! We hav...
Recensies
Gewoon heerlijke friet en snacks! Niet verder zoeken maar gewoon hier gaan halen Eten: 5/5
Nette cafetaria vriendelijk en vooral verse friet en de sfeer zal beterder zijn als de voorzorg maatregels voor carona die wel goed uitgevoerd is weer zou worden verwijderdEten: 5/5
Niet slecht, het eten etc kan ik niet over klagen, alleen de prijzen en de sfeer vind ik minder. Het geeft een raar gevoel dat alles maar dan ook alles helemaal achter glas zit alsof het een wisselbureau is. Niet wat ik noem gezellig.
Na alle positieve reviews gelezen te hebben gekozen voor deze snackbar. Helaas een teleurstelling; de friet was verzopen in de saus oorlog mét curry? doe maar niet en daardoor slap. De frikandel was redelijk. Verbetering is zeker mogelijk!
Verse frites hier maar niet goed gebakken en dus vet. Ben hier drie keer geweest en de bediening is waardeloos,ze helpen met vieren maar de een weet niet wat de andere doet. Gisteren erg lang gewacht op kleine bestelling en ze waren dus de bon kwijt! Was dus de laatste keer.
Goede friettent met lekkere knapperige friet en veel verschillende snacks
Lekker eten echt de moeite waard alleen het afhalen op tijd is nog een diegene duurt zeker een kwartier langer steeds
Beste friet van Goirle!
Goed eten en goeie service groot assortiment en ook de milkshake en softijs smaken goed er is beperkt plaats om te eten 2 tafeltjes en een barretje met wat stoelen.
Hmmm, heerlijk zelf vers gesneden friet. Om je vingers bij af te likken. Als ik zin heb in een frietje, dan haal ik het daar. Vriendelijke, rustige bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid