facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autowebbink

Autowebbink

Info

Een allround autobedrijf sterk in elk merk gespecialiseerd in Toyota.

Geschiedenis

Autobedrijf Webbink is een begrip in Vroomshoop en omstreken. Het bedrijf is opgericht in het jaar 1949 als universeel bedrijf.

Kort daarna is echter het dealerschap verworven van DAF, wat autobedrijf Webbink tot 1976 met veel succes heeft gevoerd. Vanaf dit jaar is Webbink dealer geworden van het merk Toyota, waarna Webbink zich in 2001 heeft aangesloten bij de VETOS groep (Vereniging Toyota Specialisten). Het bedrijf heeft een modern en compleet uitgeruste werkplaats waar alle merken gerepareerd worden.

bij Webbink kunt u terecht voor APK keuringen banden service en tevens erkend Airco specialist. Ook voor schadeherstel bent u hier aan het juiste adres. In de ruime showroom vindt u een verscheidenheid aan zowel nieuwe als gebruikte auto's. Vraag hierbij ook eens naar de financieringsmogelijkheden. Ook vindt u op het terrein een auto wasbox welke 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend is.

Adres: Tonnendijk 12, 7681 BN Vroomshoop
Telefoonnummer: 0546-642209
Stad: Vroomshoop
Route: Tonnendijk 12
Postcode: 7681 BN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:15
Dinsdag: 08:00 - 17:15
Woensdag: 08:00 - 17:15
Donderdag: 08:00 - 17:15
Vrijdag: 08:00 - 17:15
Zaterdag: 09:00 - 14:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Lamberts Autobedrijf Lamberts 2 km Goed en net bedrijf heeft alle tijd voor de aflevering vd auto
Recensies
Onze ervaring als koper van een occassion: Team Webbink o.l.v. Werner Foppele heeft werkelijk alles, en meer..., gedaan om onze auto Tip Top in orde te maken voor aflevering onder het motto "het moet simpelweg perfect in orde want een tevreden klant telt". Wij bevelen Autobedrijf Webbink meer dan van ganser harter aan!
Netjes geholpen goeie service.Zelfs na een grote beurt wordt netjes je auto gewassen.
Wij hebben hier een hele goede ervaring opgedaan bij de aanschaf van onze auto. De eigenaar was geduldig en vriendelijk. Hij gaf aan kwaliteit hoog in het vaandel te hebben staan en dat hebben we ondervonden. Hij nam de tijd voor ons en we zijn tot een mooie eerlijke prijs gekomen. De service was echt uitstekend. We zijn ontzettend blij met en tevreden over onze auto. In de maanden erna hebben we 2 keer een onvoorziene aanpassing/reparatie gehad. Beide keren was het voor ons lastig om te organiseren om naar de garage te gaan. Wij waren hierin niet flexibel, maar het team van Webbink stelde alles in werking om ons te helpen. Vooral Cristian heeft erg zijn best gedaan voor ons. Wij zijn superblij dat we zo’n betrouwbare autogarage hebben gevonden. Bedankt!
Goede service en goed geholpen bij lekke band
Zeer behulpzaam bedrijf. De klant heeft altijd de eerste prioriteit. Hier wordt kwaliteit geleverd volgens de Toyota normen.
Had noodgedwongen hulp nodig met een lekke band. Ze maakten snel even wat tijd en hadden me zo weer op weg
Goede afspraken wordt altijd gebeld voor extra reparaties en onkosten
Prima garage bedrijf.
Ik ben daar al ongeveer 35 jaar klant, de service vind ik heel goed en het zijn hele vriendelijke mensen.
Topgarage. Super vriendelijk en gewoon normaal gebleven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid