facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autowascentrum Dijkstra

Autowascentrum Dijkstra

Info

Autowascentrum Dijkstra beschikt over meer dan twintig jaar ervaring en is hét adres voor het wassen en afspuiten van auto's, vrachtwagens of bussen.



"Bij Autowascentrum Dijkstra in Franeker staat het verlenen van een uitstekende service met stip op 1. Wij helpen bij het in- en uitrijden, spuiten de auto voor en geven advies. Ons doel is niet die enkele wasbeurt die bij ons wordt afgenomen. Wij willen dat je terugkomt.Wij gebruiken alleen de beste materialen en schoonmaaktechnieken. Terwijl je wacht en geniet van onze gratis koffie, ondergaat je auto één van de zes wasprogramma's. Van een volledige behandeling tot even snel wassen en drogen.Met 3 overdekte wasboxen voor auto's en motoren en één wasbox voor vrachtwagens, bussen, caravans en campers biedt Autowascentrum Dijkstra de klant die het liever zelf doet ook alle ruimte."
Adres: Edisonstraat 11, 8801 PN Franeker
Telefoonnummer: 0517 390 704
ln.artskjidmurtnecsawotua@ofni
Stad: Franeker
Route: Edisonstraat 11
Postcode: 8801 PN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: wasstraat franeker, wasstraat friesland, wasstraat leeuwarden, wasstraat harlingen, wash n go franeker franeker, carwash, autowasstraat leeuwarden, onbeperkt autowassen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wash 'n Go Franeker Wash 'n Go Franeker 473 meter Onze auto gewassen bij Wash'n Go, werden geholpen door Wouter. Super service, vragen ...
Recensies
Gastvrij, servicegericht en tijdens wachten koffie en auto de wasstraat ingereden. Prima plek om locale bewoners te ontmoeten voor een praatje of informatie waar wat goed is.
Je auto word eerst licht afgespoeld en daarna kun je hem naar binnen rijden, goeie service
Goede was boxen, 3 boxen voor auto's en zelfs 1 grote voor bijvoorbeeld bussen campers etc. Met trap zodat je het dak ook kunt doen.
Vriendelijke man bij de wasstraat. Legde goed uit wat ik moest doen. Keuze uit vijf verschillende programma. Er werd speciaal iets op de auto gespoten voor de vliegjes. Na de wasstraat werden de belangrijkste plekken gedroogd met een doek. Goede service en goede prijs/kwaliteit-verhouding.
Als er 8 uur open staat wees dan om 9 ook echt open aub verder de tijden van de zelf service wasboxen gaan veel te snel
Altijd goed verzorgd. Voor en na behandeling.
Vriendelijk, persoonlijk, eerlijke prijs en meestal vlot aan de beurt. En m'n auto glanst fraai als ik er weer weg rij.
As je snel van je geld af wil moet je je auto hier in de wasboxen wassen. De haas in het scherm weet niet hoe snel die naar 0 moet, inderdaad de tijd loopt hier wel erg snel af. In het begin stond er 6 minuten, in werkelijkheid misschien de helft, als je het al haalt… Gemiste kans. Dan maar weer naar de concurrent aan de andere kant van de brug waar je tenminste wel genoeg tijd hebt om je auto te wassen voor een fatsoenlijke prijs.
Zeer vriendelijk ontvangen met een bakkie koffie. Auto weer schoon...
Goeie wasboxen met uitgebreide keuzes in behandelingen om jouw auto weer te laten blinken. Het is niet de goedkoopste, maar het resultaat is wel top en de materialen zijn goed!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid