facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autowas service Blaricum

"De combinatie van moderne reinigingstechnieken en enthousiaste medewerkers – die allemaal gek zijn op auto’s – zorgt voor een schone en blinkende auto van buiten.En met een VIP-behandeling zorgen wij ook voor een fris en stralend interieur van binnen."
Adres: Raat 3, 1261 Blaricum
Telefoonnummer: +31611423657
Stad: Blaricum
Route: Raat 3
Postcode: 1261


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 20:30
Dinsdag: 17:00 - 20:30
Woensdag: 17:00 - 20:30
Donderdag: 17:00 - 20:30
Vrijdag: 09:30 - 17:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Blingking Royal Finish Blingking Royal Finish 1 km Blingking behandeld uw auto tussen de 4 en 8 werkdagen. Een bijzondere exclusieve beh...
Blingking Lifestyle Blingking Lifestyle 1 km Topwerk! De auto blingt als nooit tevoren!
Spyker Spyker 2 km Top locatie voor een avond gezellig en lekker tafelen. De chef komt regelmatig zijn k...
Recensies
Nette nieuwe wasstraat! Met gratis microfiberdoek. Na intensief wasprogramma wat plekken gemist op hoekjes achterbumper en velgranden. Met doek nog nagepoetst. Stofzuigstraat is zeer uitgebreid met stofzuiger, blower voor interieur, en bandenpomp en raamcleaner. Auto glanst mooi. Goede aanwinst in de wijk.
Super carwash. Mijn auto was een half jaar niet gewassen en kwam er schoon uit. Daarna nog even bandenspanning gecheckt, auto uitgezogen en schoongemaakt met spray en doek die beschikbaar is op locatie. Gelijk een loyalty pas aangevraagd!
Voor de eerste keer mijn auto hier gewassen met het basis programma. Helaas mijn velgen niet helemaal schoon. Ik mis daarnaast een speciale matten stofzuiger nu met de hand moeten.
Hele fijne, nieuwe car wash. All-in stofzuigerplein met stofzuigers die echt goed zuigen, doekjes en sprays beschikbaar en alles overdekt. Ik ga vaker komen!
Wat een aanwinst! Super service Overdekt stofzuigen,banden oppompen,blazer aanwezig,en binnenkort matten reiniger en dat allemaal gratis in combinatie met wasbeurt. En uiteraard schone buiten kant auto. M.v.g P.T Cruiser
Schoon, mooi, fijn dat het duurzaam is. Maar.. auto niet compleet schoon ramen, er is geen spray maar wel een microvezel doek, geen mattenklopper. Dus dat mis ik nog wel.
Supper!! Fijne wasstraat ons zie je vaker. De wasstraat is fijn en secuur. Wat helemaal prettig is dat je bij het interieur reiniging gedeelde ook meteen je bandenspanning kunt doen vanaf de plek waar je staat!
Dure behandeling en nog niet schoon
Mooie nieuwe wasstraat, auto was erg schoon, daarna goede gratis stofzuigen, poetsdoeken etc. Top
Auto is als nieuw. Exterieur en interieur is perfect gedaan voor wat mij betreft een zachte prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid