facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autoverhuur Lelyrent

Autoverhuur Lelyrent

Info

Autoverhuur LELYRENT is een lokale BOVAG Autoverhuurbedrijf, dat uitkomst biedt op het gebied van mobiliteit. Of het nou gaat om een korte huurperiode of langere periode, personenauto of bestelwagen.
Bij ons bent u bij het juiste adres!

Producten

Personenauto's en Bedrijfswagens.

Adres: Kempenaar 03-12, 8242 BD Lelystad
Telefoonnummer: 0320-415171
ln.tnerylel@ofni
Stad: Lelystad
Route: Kempenaar 03-12
Postcode: 8242 BD


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00
Zaterdag: 07:00 - 13:00
Zondag: 08:00 - 10:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RentCamper RentCamper 4 km Bij RentCamper kunt u een camper of een caravan huren om een gezellige vakantie te be...
Autoverhuur Lelystad Autoverhuur Lelystad 5 km Autoverhuurlelystad biedt tal van mogelijkheden voor passend autohuur. Onze prijzen z...
Huur-Simpel Huur-Simpel 5 km duidelijke en snelle service met een schappelijke prijs. Voor herhaling vatbaar.
Recensies
Deze week auto gehuurd. ZEER tevreden. Dankje "jongen" . Dan weet je wie ik ben 1
Positieve ervaring! Autoverhuur LELYRENT is een autoverhuurbedrijf in Lelystad zoals het moet zijn! Ik werd ontvangen met een oprechte glimlach aan de verhuurbalie. Alles werd mij rustig en helder uitgelegd wat betreft het huren van een auto, van A tot Z. Er wordt echt tijd voor je gemaakt en geduld getoond. Zeker aan te bevelen!
Verhuisbusje gehuurd voor een aantrekkelijke prijs bij de zeer vriendelijke Said en Nabil. Auto was in prima staat, uitleg was helder en de service was top. Als w weer een auto nodig hebben in Lelystad dan komen we zeker terug bij LELYRENT!
Hadden de actieauto gereserveerd en kregen een upgrade mee. leuke en nieuwe auto. De enige in Lelystad die 200 km vrij geeft. Goede service en 1e ervaring met hun. Bedankt.
Heb gisteren hier een Citroën gehuurd. De gloednieuwe auto heeft ons veilig van en naar de bestemming gebracht. Lelyrent heeft scherpe prijzen en is zeer flexibel qua reserveringen. Ik ga dit vaker doen.
Autoverhuur Lelyrent heeft gezorgd voor vervangend vervoer na een aanrijding met mijn eigen auto. Een andere auto was snel geregeld. Ik werd vriendelijk geholpen en geen verrassingen achteraf.
Bijzonder vriendelijk geholpen, eigenaar wou me zelfs maar huis brengen. Bus gehuurd voor verhuizing, prima staat!. Service met een glimlach, ik weet waar ik voortaan mijn auto's huur! Top
Het meest klantvriendelijke auto verhuurbedrijf dat ik ken. Nette auto's, lage prijzen, duidelijke afspraken en vriendelijk, meedenkend personeel. Kortom, auto huren, Lelyrent!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid