facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autovakmeester Schepens

Autovakmeester Schepens

Info

Reparatie en onderhoud alle merken personenauto's en lichte bedrijfsauto's



"Vakgarage Schepens is gevestigd in Maarheeze aan de Rondven 15. Wij kunnen alle werkzaamheden aan uw auto doen, van onderhoud tot reparatie.Vakgarage Schepens is aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met 338 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden."
Adres: Rondven 15, 6026 PX Maarheeze
Telefoonnummer: 0495593345
Stad: Maarheeze
Route: Rondven 15
Postcode: 6026 PX


Openingstijden

Maandag: 08:15 - 18:00
Dinsdag: 08:15 - 18:00
Woensdag: 08:15 - 18:00
Donderdag: 08:15 - 18:00
Vrijdag: 08:15 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Speed-factory.customs Speed-factory.customs 88 meter Zeer leuk treffen, veel te zien, horen en proeven. Jammer dat ik niet meer foto´s met...
Recensies
Erg fijne en goede garage. Denken mee. Fijne eigenaar en personeel!
Hele fijne garage, zo bleek vandaag ook weer, na reparatie van de deur na ongelukje. Goede service, altijd meedenken, verwachting overtreffend.
Al jaren klant daar. Altijd goede service. Mochten er extra kosten te voorschijn komen tijdens een onderhoudsbeurt, wordt je altijd gebeld. Super garage met goed personeel. Een voorbeeld voor velen.
Maakte mij zorgen om een band die snel leeg leek te lopen. Ze hebben dit voor mij gecontroleerd en hij bleek prima te zijn. Hiervoor werden geen kosten in rekening gebracht en ik werd goed geïnformeerd, super service!Service: Banden
Goed gesprek gehad met de eigenaar, wij mochten proefrijden met 2 autos. Lijkt mij een betrouwbare garage, ik zou hier een auto durven kopen. Geen enkele dwang, en volledig transparant over waar de autos vandaan komen, staat van onderhoud etc. etc.
Geweldige service. Auto gekocht zonder garantie. Binnen 1 week bleek de versnellingsbak niet goed te zijn. Ik heb zelf een andere bak geregeld en de firma Schepens heeft het arbeidsloon voor hun rekening genomen. Toch een klus van 6 uur. Zeer tevreden met deze service. Gemotiveerde monteurs met dito eigenaar. Jongens bedankt!!!
Gisteren een Berlingo bestelbusje uit 2012 gekocht. Perfecte auto, is als nieuw. Patrick is een zeer prettige verkoper en eigenaar van het autobedrijf die je in alle rust te woord staat zonder hoogdravende praatjes. De keuze was lastig want er stonden nl. wel 5 heel mooie auto's waar we uit konden kiezen. Uiteindelijk die gekozen die in topstaat was. Zonder garantie maar met een kleine beurt voor een prima prijs. Een aanrader dus dit bedrijf. Het gevoel was ook meteen goed toen we op de valreep een uur voor sluitingstijd toch nog in alle rust een proefrit konden maken.
Auto gezien op marktplaats.Deze voor een klant werd verkocht. Bij uitzondering was het ook mogelijk om de auto buiten de reguliere openingstijden te bezichtigingen. verkoper erg vriendelijk en behulpzaam. Aan de verkoper heeft zeker niet gelegen.Des ondanks niet tot een koop kunnen komen. Ik zou daar zeker weer voor een auto gaan kijken.
Top garage. Komen er al jaren, voor aanschaf betrouwbare occassion en onderhoud. Altijd een leenauto beschikbaar. Vertrouwen op expertise is uit ervaring bijzonder groot!
In februari een Peugeot Partner uit 2015 100 pk gekocht met navigatie en achteruitrijcamera, helaas werkte de achteruitrijcamera niet, Patrick heeft voor mij een andere Peugeot Partner gezocht uit 2016, 75 pk met weinig km voor een mooie prijs tot op heden ben ik dik tevreden met deze Peugeot, je hebt dit goed voor mij geregeld Patrick, echt een topper ik ben er blij mee
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid