facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autovakmeester Bremer

Autovakmeester Bremer

Info

Universeel autobedrijf, voor nieuwe en gebruikte auto's : www.autobedrijfbremer.nl

Geschiedenis

Het AD Autobedrijf staat garant voor betrouwbare service tegen een lage prijs. Of het nu gaat om de APK, onderhoud, reparatie of diagnose, u kunt met ieder merk auto bij ons terecht.



"Autovakmeester Bremer staat garant voor betrouwbare service tegen een lage prijs. Of het nu gaat om de APK, onderhoud, reparatie of diagnose, u kunt met ieder merk auto bij ons terecht."
Adres: Ljouwerterdijk 9, 9074 AA Hallum
Telefoonnummer: 0518 431 122
Stad: Hallum
Route: Ljouwerterdijk 9
Postcode: 9074 AA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tankstation Hallum, Tankstation Bremer Hallum, Van der Meij Ferwert, Auto Hallum, Wasstraat Hallum, Autovakmeester Barneveld
Recensies
De autovakmeester Bremer de grote oplichter van Hallum ik kop een auto van 3000€ +- en de auto is buiten de deur en de Bovag garantie schrijft hij niet op papier en de monteur zijn ook oplichter want ze letten bij de keuring niet op mijn stuurbekrachtiging de baut was kapot bij de keuring ik had met mijn gezin bijna dood geweest en de pomp van de erco was ook kapot en wil mij de 180€ niet betalen dat noem ik een grote oplichter koop geen auto bij vakmeester Bremer want je wordt opgelicht
Wij hebben hier tijdens onze vakantie een auto gekocht. We zijn 100% tevreden, mede door het meedenken om de auto klaar te hebben op de dag van ons vertek uit Friesland. Zelf komen we uit Limburg maar zou hier zo weer terug gaan als we weer toe zijn aan een andere auto!! In dit geval alle lof voor Piet!!! Bedankt voor de service en wellicht tot ziens.
Goede en vriendelijke service zijn nieuw in Hallum kwam langs voor een klein defect werd bijzonder goed ge- en verholpen. We kregen tevens uitgebreidde informatie over ons nieuwe dorp. We voelen ons erg welkom.
Ze hebben hier brood en banket Van de echte bakkers En lekkere warme kaasbroodjes
Prima plaats om even te tanken. Zeker als je ook op aardgas rijdt. Altijd voldoende druk in de pomp van Orange Gas. Even heb je even tijd drink je lekker bakje koffie met iets erbij. Altijd vriendelijk en gezellig. Helemaal top eigenlijk.
Meest vriendelijke garage ooit
Perfecte service, doet echt aan klantenbinding. Zéér tevreden
Altijd vrolijke en behulpzame medewerkers
Prima service. Er zit zelfs een vrachtwagen pomp bij. Gaat lekker snel dan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid