facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autovakmeester Arnold Hus

Autovakmeester Arnold Hus

Info

AD Autobedrijf is de internationale garageformule waaronder in Nederland circa 130 AD Autobedrijven opereren. AD Autobedrijf staat garant voor betrouwbare

Geschiedenis

Het AD Autobedrijf staat garant voor betrouwbare service tegen een lage prijs. Of het nu gaat om de APK, onderhoud, reparatie of diagnose, u kunt met ieder merk auto bij ons terecht.



"Autovakmeester Arnold Hus uit Winkel staat garant voor betrouwbare service tegen een lage prijs. Of het nu gaat om de APK, onderhoud, reparatie of diagnose, u kunt met ieder merk auto bij ons terecht."
Adres: Zandruiter 21, 1731 LJ Winkel (Noord-Holland)
Telefoonnummer: +31224542424
Stad: Winkel
Route: Zandruiter 21
Postcode: 1731 LJ


Openingstijden

Maandag: 08:15 - 17:30
Dinsdag: 08:15 - 17:30
Woensdag: 08:15 - 17:30
Donderdag: 08:15 - 17:30
Vrijdag: 08:15 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
R&R Exclusives R&R Exclusives 179 meter Wij zijn een jong autobedrijf gespecialiseerd in de in- en verkoop van alle merken yo...
Recensies
Geweldige service En vakmanschap Kam er al jaren met volle tevredenheid
Geweldig aardige garagehouder Op een onmogelijke dag en tijd, toch even snel geholpen Auto snel gerepareerd en kreeg een leenautootje om even thuis af te wachten. Top service Heel tevreden Heel fijn!
Vakkundig, vriendelijk, uitstekend prijs /kwaliteit verhouding.
Wat een goede service, echte vakmanschap. Deze garage is zeer betrouwbaar en automeester Arnold is zeer adequaat met zijn kleine en grote beurt met de auto. Hier hoef je niet bang te zijn je auto te laten keuren of onderhouden, want je krijgt eerlijke adviezen, en er wordt zelfs gekeken wat over een half jaar aan gaat komen. Ik kan niet anders dan deze garage aanbevelen, heb de laatste 5 jaar dat ik hier kom, nooit voor verrassingen gestaan, en ook nooit stil op de weg, en dat wil toch iedereen.
Fijne garage met deskundigen, goed advies en prima prijs en kwaliteit.
Vakman. Heel klantgericht en deskundig
Vakman is het . Niet zoals de duudere vw en opel garages . Die alleen vervangen wat er stuk is . Deze garage vervangt ook de rede waarom het stuk gaat . Dus gewoon een klasse appart
Topper vakman maar ook persoonlijk. Eerlijk en betrouwbaar.
Nog een echte garage waar ze alles zelf kunnen herstellen tot motorrevisie aan toe en bovendien betrouwbaar. Een absolute aanrader.
Arnold is een top monteur die naast het repareren en onderhouden van auto’s ook nog eens op een zeer klantvriendelijke manier zijn bedrijf leid. Ongeveer 15 jaar geleden terecht gekomen vanwege zijn specialisme in Italiaanse auto’s en nu nog steeds een tevreden klant. Kortom: een echte aanrader !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid