facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autotechniek Kapel

Autotechniek Kapel

Info

De expertise van Autotechniek Kapel beperkt zich echter niet alleen tot personenauto's. Onze uitgebreide technische vakkennis van zowel klassieke als moderne campers van het merk Mercedes, maakt ons ronduit uniek in Nederland.

Geschiedenis

De expertise van Autotechniek Kapel beperkt zich echter niet alleen tot personenauto's. Onze uitgebreide technische vakkennis van zowel klassieke als moderne campers van het merk Mercedes, maakt ons ronduit uniek in Nederland. Als dé specialist voor Hanomag Henschel campers verzorgen wij al uw reparaties en onderhoud. Kwaliteit en uw veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Klanten vanuit het hele land weten ons bedrijf in Sleeuwijk inmiddels te vinden, alvorens op pad te gaan naar verre bestemmingen.



"Voor afspraken: [email protected]"
Adres: 't Zand 30 D, 4254XP Sleeuwijk
Telefoonnummer: 0183304014
Stad: Sleeuwijk
Route: 't Zand 30 D
Postcode: 4254XP


Recensies
Denken goed met je mee. Geven eerlijk advies, klantvriendelijk, klein team maar bevlogen mannen die staan voor hun ambacht! Top!
Hier hebben ze verstand van zaken! Ze kennen de bussen van haver tot gort en kunnen je goed helpen. Prettig communiceren en vriendelijk personeel! Vakmensen.
Daar een voorruit besteld was zo geregeld top
Perfecte service, zeker met oudere bussen helemaal je adres. Alles netjes afgewerkt op tijd geleverd. Fijn om mee samen te werken.
Heel vriendelijke kerel, behulpzaam en je wordt er goed geholpen. Super!
Fantastisch bedrijf! Goede service, heldere uitleg over de werkzaamheden, en op en top vakmanschap. Dat alles tegen hele normale prijzen. Ik kan u Dennis Kapel van Autotechniek Kapel van harte aanbevelen!
Garage waar ze kennis hebben van de oudere mercedes bussen.
goede service en veel technische kennis. voor eerlijke prijzen.
Mercedes camper in onderhoud bij ze, werken netjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid