facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autotechniek C&M

Autotechniek C&M

Info

Met meer dan 30 jaar ervaring in de autobranche, kunt u naast het inkoop en verkoop van auto's ook terecht voor alle reparatiewerkzaamheden aan u voertuig.

Adres: Maasbreeseweg 12-a, 5981NB Panningen
Telefoonnummer: +31617755975
Stad: Panningen
Route: Maasbreeseweg 12-a
Postcode: 5981NB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Auto's Panningen, Autobedrijf, Autobedrijf napoleonsbaan, Occasions Schijndel, Autobedrijf Limburg, Autogarage Beringen, Auto te koop Gemert, Venlo auto
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Ficus Autobedrijf Ficus 1 km Hoi baas FICUS Panningen, Ik rectificeer mijn negatieve review van vorige week. Na ...
Autohandel Seoseka Autohandel Seoseka 2 km Fijn en betrouwbaar bedrijf. Vanmiddag mijn mito ingeruild voor een fiat 500 sport. I...
Recensies
Ongeveer 1.5 jaar geleden heb ik een Volkswagen Golf 7.5 GTI gekocht bij Autotechniek CM. Deze auto zag ik voorbij komen en was al meteen onder de indruk. Zo heb ik ook snel een afspraak gemaakt om de auto te bezichtigen. Ik was eigenlijk al meteen verkocht! Zo moet ik ook zeker vermelden dat het warm welkom heten in het bijzijn van een koekje en warme kopje koffie ook wel heeft geholpen. De verkoopspecialist was een hele nette man die zeker verstand heeft van auto’s. Hij gaf op al mijn vragen antwoord en was ik meteen goed geholpen. Hierna heb ik de GTI meegenomen en heb ik er een lange tijd plezier van gehad! Ondanks de verre afstand heb ik mijn onderhoud altijd bij C&M laten doen. Inmiddels ben ik opzoek naar een nieuwe auto en ga deze weg nogmaals met Autotechniek CM bewandelen. Het voelt nou eenmaal vertrouwd en eerlijk met ze! Zeker een aanrader!!!
Autotechniek C&M en Oscar, Twee weken geleden een auto Seat Leon ST. FR. gekocht, zie foto! Wat een top bedrijf met professionele service! De afgelopen maanden was ik zoek naar een garage bedrijf die vergelijkebare auto's verkocht Seat Leon. Verschillende autobedrijven gesproken, maar bij autotechniek C&M klonk het gelijk goed en vertrouwd. Gereden van s'-Hertogenbosch naar Panningenklein uurtje rijden. Bij aankomst Autotechniek C&M was Oscar openhartig en persoonlijk. Dat gaf mijn vertrouwen een goed gevoel, het leek of ik Oscar al jaren kende, terwijl ik een half uurtje binnen was. Formeel/informeel gesproken over de auto en uitleg gekregen. Daarna een mooie deal gemaakt. Kortom; een fijn, vertrouwd autobedrijf die verstand heeft van zaken. Kernwoorden: Professional Betrokken Open Formeel en informeel Vriendelijk Gastvrij Advies; als je opzoek bent naar nieuwe occasion kan je bij AutotechniekC&M vast en zeker slagen! Ik kom zeker terug voor een onderhoudsbeurt etc. Met vriendelijke groet, Stefan R. Uit Den Bosch.
Belangrijke Pluspunten - Communicatie - Advies - Klantgericht - Flexibel - Professioneel - Prijs/kwaliteit - Rijk uitgeruste auto’s Zondag heb ik deze mooie Volkswagen Golf R-line opgehaald bij Autotechniek C&M. De manier waarop er contact is geweest tussen het bedrijf en mij heb ik als erg prettig ervaren. Ik heb goed advies en snelle reacties op mijn vragen gekregen. Ik merk dat ze flexibel zijn en erg klantgericht denken. De auto zelf ziet er splinternieuw uit en rijdt heerlijk. Een Golf zoals deze heb ik nergens anders kunnen vinden in Nederland met deze opties en prijs/kwaliteit verhouding. Totaal niet vergelijkbaar met mijn vorige Golf 7. Door deze positieve ervaring zou ik Autotechniek C&M aan iedereen aanbevelen en ga ik hier zeker terugkomen voor een volgende auto. Heren bedankt voor jullie goede service en voor de prachtige auto!
Super blij met mijn aankoop! Omdat een vriend van mij hier een auto gekocht heeft waar die heel tevreden over was, ben ik hier ook terecht gekomen. Toffe jongens, die je goed helpen bij je keuze.
Onze zoon heeft in april van dit jaar 2022 bij hun een Fiat Punto gekocht, in het begin deed de auto het prima. Maar na een aantal maanden begonnen de problemen. Eerst moest de drukgroep en koppelingsplaten ervangen worden. Wij hebben dit aangegeven bij autotechniek c&m, maar deze zei dat dit niet hun probleem was. Mijn zoon had er geen garantie bij gekocht. Nu moet de compressor van de airco weer vervangen worden. Ik denk dat de goedkopere auto's niet nagekeken worden, dit doen ze alleen bij de duurdere waar veel aan verdiend kan worden. 1 ding weet ik wel wij kopen bij deze malafide garage geen auto meer. Hele slechte service en dit vindt ook de garage waar wij onze auto's brengen voor onderhoud. Deze garage is eigenlijk 0 sterren waard.
Erg goede service! Auto die we hebben gekocht is echt perfect en de service van de garage eveneens. Erg vriendelijke eigenaar die ons goed heeft geholpen met het sluiten van een deal waar beide partijen gelukkig van werden. Een aanrader!
Vorige week bij Autotechniek CM een auto gekocht. Rijdt als een zonnetje, de heren komen alle gemaakte afspraken na. Geen gesjoemel. Zoals het hoort. 140km heen en 140km terug was het zeker waard. Zeker een aanrader!
Top monteurs! Zeer vriendelijk en altijd klaar om te helpen ook als t druk is! Ik ga er standaard heen voor een periodieke onderhoud of eventuele reparaties! Als ik t zou samenvatten dan zou dit de juiste woorden zijn: Het is en voelt vertrouwt!Services: Motorreparatie
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Autotechniek C&M met het openbaar vervoer


Panningen, Maasbreeseweg 180 meter
372
679
79
Panningen, Maasbreeseweg 220 meter
372
679
79
Panningen, Industrieterrein 460 meter
372
679
79
Panningen, Industrieterrein 500 meter
372
679
79

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid