facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autotechniek Bakker Nieuw Vennep

Autotechniek Bakker Nieuw Vennep

Info

Wij zijn een klein doch krachtig autobedrijf dat zich toelegt op diverse autotechnische gebieden en houden hierbij betaalbaarheid hoog in het vaandel.

Geschiedenis

Uiteraard zal een auto die gebruikt wordt aan slijtage onderhevig zijn maar ook de zogenaamde boodschappenauto behoeft de nodige aandacht.

Bij ons kunt u terecht voor zowel de "grote" alswel de "kleine" onderhoudsbeurt alswel de jaarlijks verplichte APK keuring.

Naast het reguliere onderhoud kun u bij ons terecht voor allerlei werkzaamheden betreffende 4x4 terreinwagens. Of het nu gaat om een lier of verfraaiing, in overleg is bijna alles mogelijk.

Bovendien kunt met schades aan uw geliefde vierwieler bij ons terecht. Wij zorgen er voor dat alles weer tip top in orde komt.

Mocht u op zoek zijn naar een andere auto, wij hebben regelmatig aanbod van leuke betaalbare auto's in diverse klassen.

Adres: Gersteweg 10, 2153 GJ Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 0252-675555
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Gersteweg 10
Postcode: 2153 GJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autoschade van den Berg Autoschade van den Berg 124 meter Goede wasstraat
Auto Vink Auto Vink 152 meter Fijn en goed geholpen vandaag met nieuwe apk leuk personeel staat altijd voor je klaa...
Snoexx-Performance Snoexx-Performance 472 meter .
Snoexx-Motorsport Snoexx-Motorsport 472 meter Snoexx Performance
Autobedrijf Langenkamp & van Steen Autobedrijf Langenkamp & van Steen 477 meter Keurige garage met een aardige dame achter de receptie. Mijn auto heeft naar volle t...
Autobedrijf de Wildt, de Toyota en Lexus specialist Autobedrijf de Wildt, de Toyota en Lexus spe... 674 meter Topservice! een bedrijf wat met je mee denkt! Met mijn Landcruiser is hier in onderho...
Vakgarage Spijker & Vergunst Vakgarage Spijker & Vergunst 960 meter Professionele, betrouwbare garage een aanrader
Autoschade Herstel Haarlemmermeer Autoschade Herstel Haarlemmermeer 1 km Geweldige service. 2x in korte tijd een lekke band gehad, auto dezelfde dag zelfs met...
Autobedrijf P.Markus Autobedrijf P.Markus 1 km Komt afspraken na. Wij zijn bijzonder goed geholpen.
Profile Car & Tyreservice ABO Nieuw-Vennep Profile Car & Tyreservice ABO Nieuw-Vennep 2 km Al 35 jaar een zeer tevreden klant!!
Aanpassingsbedrijf Bierman Aanpassingsbedrijf Bierman 2 km Wat een fijne service! Mijn moeder is hier een aantal jaren geleden goed geholpen doo...
AutoHouse AutoHouse 2 km AutoHouse verkoop verschillende producten voor je auto. Om de inrichting van de auto ...
Recensies
Rolf Bakker. Zowel voor de Donkervoort als ook voor ander merken het juiste adres. Hier is een vakman aan het werk voor maatwerk. Bedankt voor je heldere uitleg en je adviezen. Puzzel en klus maar lekker door aan de auto's die bij je komen en dan maak je nog veel mensen blij! Wij zijn er erg tevreden over. De moeite van de rit waard.
Komt prijsafspraak voor banden montage niet na. Ik had een telefonische prijsopgave van R. Bakker gekregen voor montage van nieuwe banden. Ik leverde zelf de velgen los aan dus kreeg een gereduceerd tarief per telefoon. Echter na montage werd er vreemd genoeg meer berekend. Het gaat mij niet om die enkele euro's meer maar om het principe. Het vertrouwen is dan meteen weg dus ik kijk verder voor een betrouwbare garage. Gemiste kans voor dit bedrijf want in de familie hebben we 3 auto's maar die laat ik hier dus niet repareren.
Prima no nonsense banden wissel en montage
Goede service van Rolf. Ik heb hier nieuwe banden laten monteren en wielen laten uitijnen op VW Golf 7. Goed en snel geregeld allemaal.
Top man die Rolf. met grote vak kennis. de toyota is weer gefixed tegen een redelijk bedrag. een aanrader.
Zeer vriendelijk ontvangst. Echt een aanrader. Volgende keer weet ik waar ik moet zijn. Top
Super service en heel kundig
Prima service en vakkundig onderhoud bij zeer redelijke prijs.
Goede service en snel geholpen.
Altijd netjes geholpen. Vakman!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid