facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autotaalglas Vlissingen

Autotaalglas Vlissingen

Info

Autoruitreparatie en - vervanging. 24 uursdienst. Gratis leenMini bij vervanging. Sterreparatie zonder afspraak.

Adres: Gildeweg 20b, 4383NK Vlissingen
Telefoonnummer: 0118-441155
Stad: Vlissingen
Route: Gildeweg 20b
Postcode: 4383NK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Autotaalglas op locatie, Autotaalglas afspraak wijzigen, Carglass Middelburg, Autotaalglas afspraak maken, Autotaalglas kentekenplaat, Voorruit polijsten Autotaalglas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Shine Masters Detailing Shine Masters Detailing 1 km Shine Masters, Auto detailing
Recensies
Na contact te hebben gehad over mijn vernielde autoruit, kon ik direct terecht om een noodruit te plaatsen. Het weekend zat er tussen dus de volgende werkdag was de nieuwe autoruit binnen en hebben ze deze geplaats. Goede prijs vergeleken met bijv. Carglass. Prima service en aardige medewerkers!
Goed telefonisch bereikbaar, Snelle service, Vriendelijk geholpen, en vakkundig gererepareerd. Enorm grote dank aan de man die mij geholpen heeft voor de snelle en vakkundige service zo laat nog op de vrijdag!! Gelukkig kan ik weer veilig met mijn forester op pad!
Goede en vriendelijke service. Heb nog een auto ruit te vervangen en ga er graag weer naartoe. Fijn dat er een leenauto klaarstaat.
Zeer klantvriendelijk, zeer tevreden Goede garantieservice
Snelle service, erg behulpzaam, kreeg kosteloos een leuke mini cooper voor een dag mee, aanrader bedankt voor uw service!
Hele goede service en vriendelijke monteur.
Super service! De achterruit was moeilijk te krijgen maar dat weerhield hen er niet van door te gaan tot het geregeld was en de ruit en weer netjes in zat!
Vriendelijke benadering, vakkundig. Super service
Vriendelijke ontvangst.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid