facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autotaalglas

Autotaalglas
Adres: Kotterweg 18, 6222 NR Maastricht
Telefoonnummer: +31433628622
Stad: Maastricht
Route: Kotterweg 18
Postcode: 6222 NR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carglass Nederland Carglass Nederland 452 meter Wat een service en wat een prettige ontvangst, behandeling en afhandeling. Zoals wij ...
Recensies
Snelle en vakkundige service. Ster in autoruit keurig gerepareerd. Administratieve zaken werden door Autotaalglas eveneens verder afgehandeld met mijn verzekering. Dus ook daar geen omkijken meer naar. En dat alles in amper 45 minuutjes onder het genot van een kopje koffie.
Steenslag linksonder in ruit in zwart gedeelte, car glass wilde ruit vervangen van mijn Ford focus is met ruitverwarming voorzien, autototaal glas kon deze repareren, vak mensen weten wat ze doen.
Snelle service, zonder afspraak sterretje laten repareren. Na een half uurtje weer buiten.
Prima geholpen, uitleg en duidelijk antwoord gekregen op nog een aantal extra vragen. Vriendelijke medewerkers. Gewoon goed. Dank!
Vriendelijk en goede service.
Heel vriendelijk personeel. Ik ben héél goed geholpen. Als ik ooit weer glasschade zou krijgen ga ik zeker weer daarheen!!
Sterretje was snel klaartop service.
Super service en snel
Nieuwe voorruit gemonteerd + - jaar geleden, dag erna terug om kitresten die zichtbaar waren in de binnenzijde laten verwijderen, vervolgens laat na een paar maanden het A stijl paneel aan de binnenzijde los, blijken er allerlei clips afgebroken.Nu Gisteren laat een sierstrip naast het raam aan de buitenzijde los, ook clips afgebroken en destijds met ruitenkit door autototaalglas weer vastgeplakt.
Zeer prettige ervaring. Terwijl mijn voorruit werd vervangen mocht ik wachten in een aparte ruimte, onder het genot van een leesmap, tv koffie en vers fruit......uurtje later nieuw raam en mijn zwitserland-vignet overgezet. Top service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid