facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autotaalglas

Autotaalglas
Adres: Franciscusweg 301, 1216 SL Hilversum
Telefoonnummer: 035-6230511
Stad: Hilversum
Route: Franciscusweg 301
Postcode: 1216 SL



op zoek naar gerelateerd: Autotaalglas Almere, Autotaalglas op locatie, Autotaalglas Amsterdam, Autotaalglas Amersfoort, Autotaalglas vestigingen, Autotaalglas Ridderkerk, Autotaalglas Apeldoorn, Autotaalglas Rijswijk
Recensies
Een top bedrijf waar klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Kwam voor een ozon reiniging, kentekenplaten vastzetten en advies over ruitenwissers. Hoefde alleen te betalen voor de ozon reiniging. Tevens de auto uit gezogen en een fles ruiten reiniger er gratis bij. Fijne wachtruimte met glazenwand, stilte ruimte en niet geheel onbelangrijk goede koffie!
Hele mooie ontvangst ruimte waar je kunt wachten of werken met een kop koffie. Mensen zijn zeer vriendelijk en de kwaliteit van het werk is top. Je kunt vanuit de wachtkamer zien wat ze doen en dat is heel leuk.
Voorruit laten vervangen, omdat de voorruitverwarming stuk was. Uitstekende service, vriendelijk, behulpzaam, meedenkend en zeer kundig personeel. Als particulier die zelf de kosten moet betalen, is Autotaalglas een enorme aanrader. Honderden euro's goedkoper dan bij de concurrent!!
Voorruit laten vervangen, leenauto stond keurig klaar en de auto was snel weer klaar. Ook binnen in het pand goede mogelijkheden om daar te werken tijdens het wachten of rustig kop koffie te drinken.
Uiterst vriendelijke & professionele dienstverlening! De afspraak voor een ozonreiniging en ozonbehandeling werd eenvoudig telefonisch gemaakt en kon snel terecht. De klus is correct en professioneel uitgevoerd, dank daarvoor!
Vriendelijk personeel snel geholpen
Zeer professioneel, snel, schoon, aardig bij een noodsituatie. top.
Ik dacht dat de 3 jaar geleden geplaatste ruit lekte dus ging terug voor garantie. Bleek het lek heel ergens anders vandaan te komen! Had helemaal niks met de ruit te maken. Dit werd snel en vakkundig hesteld en voor een zeer schappelijke prijs. Ik ga de volgende keer weer terug!
Erg veel verbeterd met de oude vesting waar ik een aantal jaren geleden geweest ben. Autogas er netjes ingezet. Top geregeld en alles afgehandeld met de verzekering
Zeer goede snelle service. Ik kon rustig werken tijdens dat het wachten. Daarnaast is de auto gestofzuigd en bandenspanning aangevuld. Echt top service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid