facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autotaalglas Assen

Autotaalglas Assen

Info

Autoruitreparaties en autoruitvervangingen
24/7 bel 0800-0828

Geschiedenis

Autotaalglas is de autoruitspecialist die zowel door verzekerings- en leasemaatschappijen als particulieren wordt ingeschakeld om (dag en nacht) autoruitschade vakkundig en kwalitatief te herstellen. Het bedrijf gebruikt daarbij de meest moderne technieken en beschikt over unieke services. Autotaalglas is een franchiseketen met 53 vestigingen in Nederland.

Autotaalglas is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via het gratis nummer 0800-0828, spoedeisende autoruitschades worden meteen verholpen. Heeft u geen tijd om te wachten of duurt de reparatie wat langer, dan kunt u gebruik maken van ons gratis vervangend vervoer. En kunt u niet naar Autotaalglas, dan komen wij naar u met de gratis mobiele service.

Adres: Zeilmakerstraat 15, 9403VA Assen
Telefoonnummer: 08000828
Stad: Assen
Route: Zeilmakerstraat 15
Postcode: 9403VA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Autotaalglas op locatie, Autotaalglas Utrecht, Autotaalglas Emmen, Autotaalglas Rotterdam, Autotaalglas Gouda, Autotaalglas Den Haag, Autotaalglas Amsterdam, Autotaalglas kosten sterretje
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
D&S Glas en Zonwering D&S Glas en Zonwering 290 meter zonwering rolluiken,screens uitvalschermen,knikarmschermen,dubbelglas,spiegels,hardgl...
Schotman Elektro B.V. Schotman Elektro B.V. 859 meter Schotman Elektro B.V. - elektrotechnische handelsonderneming
B&B Kozijnen B.V. B&B Kozijnen B.V. 1 km Duidelijke offerte, goede afspraken! Snelle en nette plaatsing
Recensies
Fantastische service. Woensdag om 17uur gebeld. Direct een ruit besteld. Donderdag ochtend om 8uur was ik de eerste. Zonder vragen werd mij een leenauto aangeboden. 's Middags om 15uur telefoontje dat de auto klaar stond. Helemaal uitgezogen met zelfs een miniatuur mini. Grote klasse. Service met een hoofdletter S.
Goede en vriendelijke service!
Eigenlijk zou dit bij elk bedrijf gewoon moeten zijn. Eerlijke prijsopgaaf en vervolgens doen wat je beloofd. Zonder poespas en onverwachte zaken. Een top bedrijf met een heel persoonlijke service.
Goed snel en perfect behandeld. De voorruit vervangen en roest behandeling voor dat de nieuwe ruit geplaatst is. De koffie smaakt prima met koekje.
Goede koffie en fijne mensen
Goede service, erg goede terugkoppeling over eventuele problemen, onverwachtse dingen etc. Ben erg tevreden en kom hier zeker weer als er weer wat is!
Snel geholpen voor het vervangen van een vooruit, gratis leenauto, behulpzaam en vriendelijk personeel. Raam keurig en netjes vervangen, top! En alles wordt ook keurig doorgenomen hoe,wat,waar,waarom etc en direct gemaild.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid