facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autospa Lapaire

Autospa Lapaire

Info

Uw expert in Luxury Carwash & Detailing.

Geschiedenis

Follow Autospa Lapaire for your daily updates from our business in washing, detailing and paint correcting the most stunning vehicles.



"Welkom in de wereld van Lapaire Autospa. Waar wij de maximale visuele potentie uit jouw auto halen en jou daarmee volledig ontzorgen. Dé spa voor autoliefhebbers, door autoliefhebbers. Wij zetten altijd die extra stap om de beste kwaliteit te garanderen. Met ongekende perfectie verzorgen wij jouw auto. Met een resultaat dat verwachtingen overtreft. Wees welkom in onze wereld en laat je auto tot in de puntjes verzorgen"
Adres: Najaarsweg 9A, 7532 SK Enschede
Telefoonnummer: 00316 506 00 504
Stad: Enschede
Route: Najaarsweg 9A
Postcode: 7532 SK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Oosterveldsingel 7 Hengelo
Recensies
Het team van Autospa Lapaire heeft mijn Mercedes 280CE uit 1979 tot in de puntjes verzorgd. Het interieur en exterieur ziet er weer fantastisch uit, de houten details zijn ook mooier dan ooit. Heel tevreden over het werk en daarnaast is ook de klantenservice/het contact uitmuntend.
Top sevice en leuk personeel!! Echt een aanrader voor je auto!
Geweldige club! Ik ben al meerdere malen bij Autospa geweest en ze leveren fantastisch werk. Zowel het schoonmaken van de auto als het installeren van nieuwe upgrades. Denk je dat je een oog voor detail hebt? Ga naar Autospa Lapaire en kom er achter dat het niet zo is. Dikke aanrader!
Erg mooi maar vooral vakkundig bedrijf !!
Dit zijn werkelijk artiesten! Als je denkt dat je kan detailen, think again. Het oog voor detail zorgt dat er geen enkel plekje op mijn auto onbehandeld is. Een ervaring om niet te vergeten en weer verliefd op mijn auto! Klasse mannen!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Autospa Lapaire.

Enschede autoschoonmaakservice

openingstijden, locatie, vervoer. Najaarsweg 9A kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Autospa Lapaire adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Autospa Lapaire. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Autospa Lapaire delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid