facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autosloperij G.A.O.S Flevoland

Info

Autodemontagebedrijf G.A.O.S. is sinds 1979 uitgegroeid tot één van de grootste en modernste autodemontagebedrijven van Nederland.
Bij ons wordt efficient, vakkundig en zeer milieuvriendelijk gedemonteerd.

Geschiedenis

Over GAOS Flevoland
Wij helpen u graag!
Sinds 30 jaar is ons bedrijf een begrip in Nederland. Op ons 35.000m2 grote terrein in Emmeloord staat een constant wisselende voorraad van minstens 1.500 auto's welke geheel beschikbaar zijn voor onderdelendemontage.
Wij verwerken alle merken, types en bouwjaren, welke wij op merk gerangschikt hebben om het U zo eenvoudig mogelijk te maken.
Met ons gedreven team recyclen wij jaarlijks duizenden autowrakken en helpen wekelijks honderden klanten aan goede originele gebruikte onderdelen.
Veel van de gevraagde onderdelen hebben wij reeds gedemonteerd in onze magazijnen voor u klaar liggen. Via www.gaos.nl kunt u direct kijken of uw gezochte onderdeel erbij zit.
Let op, de online voorraad is slechts een deel van de beschikbare onderdelen die aanwezig zijn.
Mocht u op deze website niet direct vinden waar u naar op zoek bent, neem dan gerust contact op met één van onze verkoopmedewerkers.
Tijdens onze openingstijden bent u van harte welkom om te kijken of de door u benodigde onderdelen aanwezig zijn, deze kunt u vervolgens door ons laten demonteren, maar ook zelf demonteren is mogelijk.

Vanzelfsprekend verzenden wij in overleg ook de onderdelen voor u binnen Europa.

Om onze voorraad te wisselen en op peil te houden zijn wij constant op zoek naar Loop-, sloop- en schadeauto's,

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord.

Namens ons team, graag tot ziens in Emmeloord

Adres: Betonweg 10-12, 8305AG Emmeloord
Telefoonnummer: 0527-616060
Stad: Emmeloord
Route: Betonweg 10-12
Postcode: 8305AG


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: GAOS Emmeloord stopt, Onderdelen Emmeloord, Grootste autosloop van Nederland, Autosloperij Friesland, Autosloperij Flevoland, Autosloperij Lelystad, GAOS boerderij, Citroën sloperij Friesland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf van der Heide Autobedrijf van der Heide 2 km Klant vriendelijk en goede service. Ik kreeg netjes een email met een link. Op de web...
Brezan emmeloord Brezan emmeloord 2 km leuk dat ze dit NIET veranderd hadden !!! er hangt nu een papiertje op de deur "...
Recensies
Goede service, onlangs goedwerkende uitlaat gekocht en twee banden laten vervangen voor een prijs waar je geen nee tegen kan zeggen. Aanrader.
Vind het zo ontzettend jammer dat GAOS gaat ophouden te bestaan. Heb altijd wel de nodige onderdelen kunnen vinden die op dat moment het hardst nodig waren. Super leuk familie bedrijfje die Emmeloord weer hard gaat missen. Bedankt in elk geval voor jullie jaren lange vriendelijke en hulpzame diensten
Voorheen een interessante autosloperij, met op het terrein veel niet alledaagse auto's. Medewerkers van Gaos waren vriendelijk, en behulpzaam en de prijzen voor tweedehands onderdelen waren schappelijk. Jammer dat jullie na 40 jaar de deuren sluiten.
Ben hier al meerdere keren geweest. Vriendelijk personeel dat met je meedenkt en vragen altijd een nette prijs voor de onderdelen.
Na het plaatsen van de vraag naar een buitenspiegel,op een onderdelen site Kregen we een snelle reactie van gaos in Emmeloord, Een telefoontje, een gunstige prijs inclusief de verzendkosten, Super geslaagd, Een aanbeveling.
Altijd vriendelijk ik ben daar vaste klant ik kom er al 21 jaar als ik wat nodig heb en ik koop ook mijn banden daar en ze zijn goed nu heb ik winterbanden met velgen en echt niet duur im raad u aan heeft u onderdelen nodig ga er dan heen je krijgt goed advies van de mensen die er werken ivb met de rivm regels eerst bellen het hek is namelijk dicht als u een afspraak heeft wordt de hek open gedaan voor u Vriendelijke groet fam.Glas
Helaas dat dit bedrijf binne nu en 2 weken definitief sluit dit is dus op 13 8 22 altijd wel klantvriendelijk en professioneel bedrijf gevonden
Vriendelijke en deskundige medewerkers, redelijke prijzen.
Je wordt snel en goed geholpen voor een redelijk en eerlijke prijs wil je goedkoper dan haal je het zelf van de auto af
Wat een slecht bedrijf. Een kind onder de 12 mag niet naar binnen ik heb die onzin nog nooit gehoord! Niks over te vinden op de website ook. Nou volwassenen van 40 jaar kunnen ook de boel kapot maken hoor voor het verkocht is met winst. Dan weten jullie dat even. En als het voor veiligheid is, begrijpelijk maar dan kunnen ouders ook zelf het risico lopen. Werd er niet erg vriendelijk ontvangen dus sta versteld van dat een ieder dat als recensie geeft! Oh en er is nergens waar je met een jong kind kan wachten want er staat binnen gewoon een asbak op tafel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid